ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: визначився володар (ВІДЕО)

Спорт 5162

У вирішальному матчі зійшлися команди з Теофіполя та Дунаївців.

26 серпня в Хмельницького на СК «Поділля» відбувся фінальний матч Кубка області з футболу. У вирішальній грі зустрілися ФК «Епіцентр» із Дунаївців та «Іскра» з Теофіполя.

Цей матч сайт «Є» транслював в прямому ефірі на каналі в «Youtube», і глядачі не лише на стадіоні, стали свідками п’яти забитих голів. Щоправда, два з яких не були зарахованими.

Вже на 27 хвилині матчу «Епіцентру» вдалося організувати стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом головою Руслана Івашка. Дунаївчани, повівши в рахунку, не зупинилися та створили ще ряд моментів, реалізувати які не змогли. А тому на перерву пішли за мінімальної переваги в рахунку 1:0.

У другому таймі «Епіцентр» зміг закріпити свій результат ще двома голами. Спочатку, на 50 хвилині, Івашко оформив дубль. А через три хвилин Руслан асистував Андрію Беженару, який забив третій гол у ворота «Іскри». За мить Івашко знову забив, але арбітри гол не зарахували.

Вже на 90 хвилині матчу команді з Теофіполя вдалося вразити ворота суперника. Але цей гол також був незарахований. Отже, «Епіцентр» виграв 3:0 та став володарем Кубка області-2019. Кращими гравцями фіналу визнали Руслана Івашка з «Епіцентру» та Павла Середюка з «Іскри».

Вже 31 серпня ці команди зіграють свої матчі, але в інших турнірах. «Іскра» у Теофіполі прийматиме старокостнятинівський «Случ» в рамках першості області, а «Епіцентр» 31 серпня в Чемерівцях зіграє свій матч у чемпіонаті України серед амамторів проти «ОДЕКа» з Рівненщини.

До вашої уваги запис онлайн трансляції матчу «Епіцентр» - «Іскра»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую