ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес», незважаючи на два пенальті, зміг виграти в Черкасах

Спорт 2463
Агробізнес виграє вже п
Агробізнес виграє вже п'ятий поспіль матч. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда продовжує очолювати турнірну таблицю першої ліги.

Свій сьомий матч чемпіонату України з футболу в першій лізі волочиський «Агробізнес» проводив у Черкасах проти ФК «Черкащина». Матч для представника Хмельниччини видався не легким. Адже в ворота «Агробізнеса» було призначено одразу два одинадцятиметрових удари. Утім, підопічні Остапа Маркевича виграли поєдинок з рахунком 2:1.

Господарі поля на 37 хвилині заробили пенальті, який реалізував Олександр Медведь. Але «Агробізнес» доволі швидко відігрався. На 40 хвилині Сергій Семенюк скористався помилкою голкіпера «Черкащини» та вразив ворота суперника.

Після перерви на 55 хвилині матчу, після навісу Андрія Кухарука, мін забивати Ігор Сікорський. Але в боротьбі з ним м’яч влучив у ногу захиснику команди-господаря Анатолія Бурліна та відскочив у ворота «Черкащини». «Агробізнес» повів у рахунку 2:1, але вже через чотири хвилини черкащани отримали шанс зрівняти його. Знову пенальті. Та цього разу пробивав Андрій Сторчоус, який влучив у стійку воріт.

Читайте також: «Поділля» - «Діназ»: два голи та вилучення тренера гостей

«Агробізнес» здобув свою п’яту поспіль перемогу. І команда з Волочиська продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю першої ліги, маючи в активі 16 очок. Свій наступний матч «Агробізнес» зіграє 8 вересня в Волочиську. Цього дня о 17.00 команді Маркевича протистоятиме «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую