ye-logo.v1.2

У Хмельницькому створили баскетбольну команду, яка гратиме в чемпіонаті України

Спорт 3035
Вже 5 жовтня новостворений БК "Хмельницький" зіграє свій перший матч у Кубку України
Вже 5 жовтня новостворений БК "Хмельницький" зіграє свій перший матч у Кубку України. Фото: з архіву

Чоловічий БК «Хмельницький» дебютує цього вікенду.

У новому баскетбольному сезоні, участь у чемпіонаті України братиме не лише жіноча команда, а й чоловіча. Новосторений БК «Хмельницький», на відміну від жінок, змагатиметься не в вищій лізі, а в першому дивізіоні. Та свій дебют розпочне з Кубку України.

«Чоловіча команда сформована з місцевих вихованців 2003-2004 року народження, - каже президент обласної федерації баскетболу Денис Поворознюк. - Звісно, у ній виступатимуть ще ряд досвідчених гравців. І вже в суботу, п'ятого жовтня, у спортзалі четвертого корпусу Хмельницького національного університету, БК «Хмельницький» зіграє свій перший матч у Кубку України. В гості до нас приїде кам'янець-подільський «ДіДіБао», який минулого сезону виграв першу лігу». 

Поєдинок хмельничан проти досвідченого клубу з Кам’янця-Подільського розпочнеться п’ятого жовтня о 17.00. А вже наступного дня, шостого жовтня, пройде матч-відповідь. Гратимуть у Кам’янці-Подільському у залі ДЮСШ №1. Початок о 15.00.

Щодо чемпіонату України, то поки є дата, коли він розпочнеться. «Планується, що першість стартує 19-20 жовтня, - каже Денис Поворознюк. – Але календаря змагань ще немає. Тому і не знаємо з ким і де гратиме БК «Хмельницький». Тому поки чекаємо, коли оприлюднять календар».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую