ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук – срібна призерка чемпіонату світу

Спорт 6381
Марина Бех-Ромачнук стала срібною призеркою чемпіонату світу 2019 року
Марина Бех-Ромачнук стала срібною призеркою чемпіонату світу 2019 року. Фото: Reuters

Вона вперше у своїй кар’єрі досягнула такого результату.

У Катарі завершилася світова першість з легкої атлетики. І єдиної представницею Хмельниччини на чемпіонаті була Марина Бех-Романчук, яка змагалася в секторі стрибків у довжину. Лише після того, як свою останню спробу виконала нігерійська спортсменка, стало зрозуміло – хмельничанка – віце-чемпіонка світу!

Вже у першій спробі Марина Бех-Романчук приземлилася на позначці 6 метрів 81 сантиметр та одразу опинилася на другій сходинці, поступаючись нігерійці Есе Бруме. Та вже після трьох спроб хмельничанка опинилася на третій позиції, адже німкені Малайці Мігамбо вдався неймовірний стрибок на 7 метрів 30 сантиметрів.

У п’ятій спробі наша легкоатлетка змогла продемонструвати свій кращий в сезоні стрибок – 6 метрів 92 сантиметри, який і вивів її на друге місце. У заключній спробі Есе Бруме не змогла перевершити результат Марини, і на шостий стрибок Бех-Романчук вийшла вже в статусі срібної призерки чемпіонату світу.

Отож, Марина Бех-Романчук повертається додому зі срібною медаллю. Ще жодного разу їй не вдавалося підійматися на п’єдестал світової першості. Це «срібло» чемпіонату світу – перше в її кар’єрі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую