ye-logo.v1.2

На Хмельниччині з’являться чотири майданчики для занять ігровими видами спорту

Спорт 4858
Проект має передбачати можливість будівництва чи модернізації майданчиків, що дозволять займатися щонайменше чотирьома видами спорту
Проект має передбачати можливість будівництва чи модернізації майданчиків, що дозволять займатися щонайменше чотирьома видами спорту. Фото: з архіву редакції

На їх будівництво виділено понад чотири мільйона гривень.

Сьогодні, 8 жовтня, відбулося засідання Хмельницької обласної комісії з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької облдержадміністрації.

«Загалом для Хмельниччини виділено майже шість мільйонів гривень для реалізації таких проектів спортивної інфраструктури. Проект має передбачати можливість будівництва чи модернізації майданчиків, що дозволять займатися щонайменше чотирьома видами спорту. Кошти виділяються на умовах 50-відсоткового співфінансування з місцевого бюджету», - йдеться у повідомленні.

На розгляд комісії було подано проектно-кошторисну документацію на п’ять майданчиків: від Вовковинецької, Волочиської, Красиліської, Полонської ОТГ та Хмельницької міської ради. Після розгляду та обговорення поданих документів комісія шляхом голосування затвердила розподіл коштів у сумі 4,1 мільйона гривень для будівництва мультифункціональних майданчиків у Вовковинцях (795 тисяч – волейбол, мініфутбол, гандбол, бадмінтон), Волочиську (795 тисяч – волейбол, мініфутбол, гандбол, бадмінтон), Красилові (1 мільйон 475 тисяч гривень – мініфутбол, стріт-бол, бадмінтон, баскетбол, гандбол, волейбол, настільний теніс) та Полонному (1 мільйон 667 тисяч гривень – волейбол, мініфутбол, гандбол, баскетбол).

«У зв’язку з виникненням окремих питань до проектно-кошторисної документації, поданої Хмельницькою міською радою, вирішено перенести остаточний розгляд питання про виділення коштів на наступне засідання, до якого мають бути внесені відповідні корективи», - зазначили у пресслужбі Хмельницької ОДА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую