ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в Вінниці зіграло з «Нивою»

Спорт 2558
Ігор Маляренко, капітан вінницької "Ниви", відзначився голом у воротах "Поділля" у день свого народження
Ігор Маляренко, капітан вінницької "Ниви", відзначився голом у воротах "Поділля" у день свого народження. Фото: з архіву

Хмельничани не змогли перервати свою серію без перемог.

У 14 турі чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» хмельницьке «Поділля» 9 жовтня грало в Вінниці. Тамтешня «Нива» цього сезону є аутсайдером ліги, але хмельничанам не вдалося здобути очки.

Вже на 10 хвилині поєдинку «Нива» заробила штрафний, який завершився взяттям воріт «Поділля». Автоголом відзначився Ярослав Шпікула. Невдовзі Віталій Костишин замінив його, намагаючись змінити матч на користь своєї команди. Утім, хмельничанам не вдавалися гострі атаки, а тим паче результативні. А тому перший тайм так і завершився з рахунком 1:0 на користь вінничан.

На початку другого тайму гості почали діяти активніше, але до взяття воріт суперника справа не доходила. А ось «Нива» на 12 хвилині, після кутового, скористалася помилкою захисників «Поділля», які залишили самого Ігоря Маляренка. Капітан «Ниви», який сьогодні відзначає 30-річчя, забив другий гол у матчі й рахунок став 2:0.

На 65 хвилині поєдинку хмельничани залишилися в меншості. За небезпечну гру червону картку отримав Роман Опря. Попри це «Поділля» намагалося відігратися. Утім, матч так і завершився з рахунком 2:0 на користь вінницької команди.

Після цього поєдинку «Нива» залишила останнє місце в турнірній таблиці, піднявшись на дві позиці, а «Поділля», яке в останніх чотирьох матчах зазнало три поразки та здобуло лише одну нічию, з п’ятого місця перемістилося на шосте.

Свій наступний поєдинок «Поділля» зіграє 13 жовтня в Хмельницькому проти ФК «Ужгород». Матч пройде на СК «Поділля» о 15.00.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую