ye-logo.v1.2

На хмельницькому стадіоні «Поділля» з’явиться нове спортивне табло

Спорт 2864
За словами Василя Янківа, нинішньому табло фактично 20 років
За словами Василя Янківа, нинішньому табло фактично 20 років. Фото: з архіву редакції

Говорять, що воно буде краще за нинішнє.

Про встановлення нового табло на стадіоні «Поділля» кореспондентам сайту «Є» розповів директор Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 Василь Янків, якому підпорядковується й головний стадіон міста.

За словами Василя Янківа, нинішньому спортивному табло фактично вже 20 років. Воно морально і фізично застаріло: на ньому часто перегоряють лампочки, а також воно має обмежений функціонал.

«Ми хочемо встановити на стадіоні сучасне табло схоже на те, яке висить на кінотеатрі «Планета». Воно буде мультимедійним і відповідно передбачатиме можливість не лише показувати рахунок, а й відео. Тобто це буде щось подібне на великий телевізор», — поділився Василь Янків.

Також він зазначив, що поки невідомо, скільки саме коштуватиме нове табло. Наразі триває етап виготовлення проєктно-кошторисної документації. Лише після цього буде відома його ціна. Встановити його на стадіоні попередньо планують весною цього року.

За інформацією порталу публічних закупівель «Prozorro», договір на виготовлення проєкту з влаштування світлодіодного табло ДЮСШ №1 уклала вчора, 14 січня. Цим займатимуться працівники Хмельницької філії Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту «НДІпроектреконструкція». Вартість робіт становить понад 99 тисяч 506 гривень.

Читайте також: Гуфі проти чиновників: у Хмельницькому з’явився собака, який займатиметься сміттям

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую