ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» після 21 туру покращив своє турнірне становище

Спорт 1524
Ігор Бойчук у матчі проти Металурга відзначився двома результативними передачами
Ігор Бойчук у матчі проти Металурга відзначився двома результативними передачами. Фото: з архіву

У першій лізі змінилися лідери змагань.

Волочиський «Агробізнес», матч якого проти львівського «Руху» перенесли на 7 липня, нарешті відновив свою участь у першій лізі чемпіонату України з футболу. Першим офіційним поєдинком 2020 року для команди з Волочиська стала гра в Запоріжжі проти «Металурга».

Враховуючи те, що 20 тур «Агробізнес» пропускав, то до матчу 21 туру команда підійшла на сьомій позиції в турнірній таблиці. Гра у Запоріжжі стала дебютною і для наставника волочиської команди Олександра Чижевського. Вперше за «Агробізнес» зіграли й захисник Євген Захарченко та нападник Дмитро Козьбан.

Гостям вдалося виконати завдання на матч – виграти його. На 43 хвилині рахунок у грі відкрив Микола Когут, а на 47 хвилині забив Руслан Черненко. Щоправда. «Металург» доволі швидко скоротив рахунок, коли на 49 хвилині Едуард Сарапій реалізував пенальті. Утім, вже за вісім хвилин гості знову забили – відзначився Козьбан. Отож, «Агробізнес» виграв з рахунком 3:1 та піднявся на четверту сходинку в турнірній таблиці.

А ось очолюють першу лігу одразу три клуби, в яких по 41 балу – це харківський «Металіст-1925», «Інгулець» з Петрово та луцька «Волинь». Але в «Агробізнеса» лише на один бал менше - 40, тому все може змінитися після матчів 22 туру, які пройдуть 4-6 липня.

«Агробізнес» свій наступний матч проведе в Волочиську 4 липня проти аутсайдера ліги ФК «Черкащина». Початок матчу о 18.00, але він пройде без глядачів. А ось матч 7 липня проти «Руху» зіграють не у Львові, а в Винниках.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую