ye-logo.v1.2

Волейбольна команда з Городка зіграє в Єврокубках

Спорт 2174
У Городок Єврокубки вже привозив хмельницький Новатор, тепер учасником таких змагань буде місцевий Епіцентр-Подоляни
У Городок Єврокубки вже привозив хмельницький Новатор, тепер учасником таких змагань буде місцевий Епіцентр-Подоляни. Фото: з архіву

Суперник поки що невідомий.

ВК «Епіцентр-Подоляни» буде учасником Кубка Виклику «Сhallenge Cup» у сезоні 2020-2021 років. Про це повідомив телеканалу «Перший Подільський» повідомив директор СК «Епіцентр» Валерій Парамей.

Якщо для городоцького клубу це буде дебют в Єврокубках, то ось для Городка… волейбольні єврозмагання завітають вдруге. Адже в листопаді 2018 року в городоцькому СК «Епіцентр» відбувся матч-відповідь 1/32 фіналу Кубка ЄКВ, в якому хмельницький «Новатор» поступився з рахунком 3:2 норвезькому «Фьорде». 

Наразі, хто стане суперником «Епіцентру-Подолян» в Кубку Виклику, поки невідомо. Але попередньо городоччани мають зіграти свій перший матч в євротурнірі в жовтні.

Нагадаємо, ВК «Епіцентр-Подоляни» став чемпіоном України в першій лізі. Команда мала б в новому сезоні грати у вищій лізі, але виступатиме у Суперлізі, оскільки сплатила затверджений регламентом змагань внесок у 80 тисяч євро. Із складу, який здобув золоті медалі в першому дивізіоні, в Суперлізі за «Епіцентр-Подоляни» гратимуть лише четверо волейболістів - Богдан Середа, Юрій Паласюк, Руслан Осипенко та Ігор Вітюк. Решта – новачки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую