ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» вдало дебютував матчем проти «Карпат»

Спорт 1754
Віталій Бадло став автором першого голу Епіцентра в Кубку України з футболу
Віталій Бадло став автором першого голу Епіцентра в Кубку України з футболу. Фото: Віктора Зарванського

У Дунаївцях місцева команда зіграла свій перший матч у статусі професійного клубу.

Дунаєвецький «Епіцентр» став другої командою з Хмельниччини, яка пройшла до другого попереднього етапу Кубка України. Спочатку хмельницьке «Поділля», вигравши в серії пенальті в івано-франківського «Прикарпаття», оформили путівку до наступного раунду. А вчора, 30 серпня, «Епіцентр» в основний час здолав львівські «Карпати».

Матч проти «Карпат» став дебютним для «Епіцентру» в статусі професійного клубу. І цей дебют видався доволі вдалим. Адже дунаєвчани впевнено здолали свого суперника.

Львів’яни змогли вистояти 42 хвилини, а потім… Після розіграшу кутового Віталій Бадло влучно пробив головою та відкрив рахунок у грі – 1:0. Ще через дві хвилини «Карпати» залишилися в меншості – червону картку отримав Орест Панчишин.

Вже у другому таймі «Епіцентр», граючи в більшості, почав частіше створювати небезпеку біля воріт гостей. Ось тільки втілити свою перевагу в бодай ще один гол не могли до 67 хвилини. Аж поки новачок «Епіцентру» Микола Буй, який минулого сезону виступав за волочиський «Агробізнес», не завдав потужного удару з метрів 20-ти. Рахунок став 2:0 і питання переможця, по суті, було вже вирішене.

Утім, дунаєвчани не зупинилися на досягнутому. На 83 та 88 хвилинах Микола Буй ще двічі вразив ворота «Карпат», встановивши остаточний рахунок у грі – 4:0.

Отож, «Епіцентр», як і «Поділля», крокує далі. Вже з наступного етапу у кубкову боротьбу вступить і волочиський «Агробізнес». Щоправда, хто стане суперником команд з Хмельниччини, поки невідомо. Адже все вирішить жеребкування, яке найближчим часом мають провести в Українській Асоціації футболу.

Читайте також: Як «Епіцентр» та «Перлина Поділля» за Кубок області змагалися (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую