ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: ситуація стає заплутанішою

Спорт 2486
5-6 вересня в чемпіонаті Хмельницької області з футболу пройдуть матчі 7 туру
5-6 вересня в чемпіонаті Хмельницької області з футболу пройдуть матчі 7 туру. Фото: з архіву

Відбулися матчі 6 туру, попереду – 7-го.

Чемпіонат Хмельницької області з футболу перетнув екватор першого етапу. Адже відбулися перші матчі другого кола. Не всі, бо деякі перенесли. Попереду – тур 7-й. І знову не повний. А відтак, ситуація в деяких групах стає заплутанішою.

Група 1. Єдиним матчем у цій групі став поєдинок в Антонінах, де місцева команда перемогла теофіпольську «Іскру» з рахунком 6:0. Отож, ФК «Антоніни» вийшли на друге місце, маючи 9 очок в 5 матчах. І в 7 турі ця команда могла б закріпитися на цій сходинці, адже за календар мала б зіграти шостого вересня з шепетівським «Лісівником». Але… матч перенесли. Натомість, «Лісівник» не відпочиватиме, а 5 вересня зіграє матч 10 туру в Теофіполі, й в разі перемоги також матиме 9 очок. Ну, а лідер групи «Перлина Поділля» в Білогір’ї шостого вересня прийматиме «Цукровик» зі Старокостянтинова.

Група 2. У шостому турі тут зіграли всі матчі. «Случ» у Красилові здолав «Олімп» із Деражні 2:1, а «Нива» в Летичеві обіграла «Еліту» з Пасічної 2:0. ФК «Меджибіж» залишається командою, яка найбільше пропускає (37 голів у шести матчах). Цього разу – 9 голів від «ОТГ» зі Старої Синяви. Натомість, забили чотири. Отож – 4:9. Схоже, що саме «ОТГ» буде однієї з двох команд у цій групі, яка вийде до фінальної частини. У старосинявців 16 очок. А ось за другу путівку основна боротьба продовжиться між «Случем» (12 очок), «Нивою» (10) та «Елітою» (9). Вже 6 вересня «Случ» зіграє в Меджибожі, «Еліта» вдома прийматиме «Олімп», а центральний матч туру пройде в Летичеві, де «Нива» зійдеться з «ОТГ».

Група 3. «ЛМД-Патріоти» втратили перше місце. І це, мабуть, головний підсумок 6 туру в цій групі. Деражнянці, які тривалий час лідирували, поступилися вдома 1:2 «Агробізнесу» з Нової Ушиці. Саме ця команда і очолила турнірну таблицю із 13 очками, випереджаючи команду з Деражні на 2 бали. Та «ЛМД-Патріотам» вже «дихає в спину» «Вікторія» з Городка, яка в Ярмолинцях перемогла «Евеліну» 4:0. У городоччан 10 балів. Утім, за друге місце не виключається з боротьби й «Сокіл» в Соколівки, в якого 8 очок та один матч у запасі – проти аутсайдера групи «Колоса-ОТГ» з Дунаївців. Отож, попереду матчі 7 туру – 5 вересня. «Сокіл» вирушить до Ярмолинців, а «Вікторія» прийматиме «ЛМД-Патріоти». Лідер групи – «Агробізнес» свій матч має зіграти в Дунаївцях.

Читайте також: Футбол. «Поділля» та «Епіцентр» отримали календар матчів другої ліги

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую