ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» дозаявив канадського легіонера

Спорт 3199
Фаді Салбак виступатиме в Поділлі під 19 номером
Фаді Салбак виступатиме в Поділлі під 19 номером. Фото: з архіву

Дебютувати футболіст зможе вже найближчої неділі.

У хмельницькому «Поділлі» - новий футболіст. Гравцем клубу став 22-річний нападник Фаді Салбак, який виступатиме під №19.

Новий форвард «Поділля» народився в Ізраїлі та є вихованцем ФК “Маккабі” з Хайфи. Торік Фаді виступав у канадській футбольній лізі за ФК «Воркута», в якому грають чимало футболістів з України. Серед них і ті, хто свого виступав за клуби з Хмельниччини. До пркиладу, Ярослав Солонинко, Микола Темнюк, Анатолій Старущенко, Олександр Алєксєєв та інші.

Відзначимо, що канадець Фаді Салбак вже два місяці перебуває в розташуванні «Поділлі». Він готувався разом із командою до нового сезону та навіть відзначився голом в товариському матчі проти «Буковини». Утім, хмельничани не могли раніше заявити канадця, оскільки той оформлював необхідні документи для працевлаштування в Україні. Вчора, 22 вересня, його дозаявили в чемпіонаті України серед команд другої ліги групи «А» в складі «Поділля».

Дебют Фаді Салбака в складі хмельничан може відбутися 27 вересня. Цього дня «Поділля» вдома прийматиме «Діназ» з Вишгорода Київської області. Початок матчу о 16.00.

Наразі в другій лізі зіграно три тури. Хмельницьке «Поділля» із 7 очками в трьох матчах посідає друге місце. Ще один представник Хмельниччини – «Епіцентр» з Дунаєвець у двох матчах набрав 6 очок та йде на 4 місці. Дунаєвчани свій матч 4 туру зіграють 26 вересня на виїзді проти київського «Рубікону».

Читайте також: Кубок України з футболу. Жереб звів дві команди з Хмельниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую