ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» розпочав змагання в новому чемпіонаті

Спорт 1535
Хмельницький Новатор цього сезону вистуає в вищій волейбольній лізі України
Хмельницький Новатор цього сезону вистуає в вищій волейбольній лізі України. Фото: з архіву

Відбулися матчі першого туру в вищій лізі.

Хмельницький «Новатор», який у цьому сезоні виступає в вищій лізі чемпіонату України з волейболу серед чоловіків, зіграв свої матчі в Луцьку. І в стартовому турі хмельничани один матч програли, в іншому – перемогли.

Спочатку «Новатор» поступився 2:3 львівській «Булаві». І це при тому, що перші дві партії хмельничани виграли, але дотиснути суперника не змогли. Другий матч – проти луцького «Олютрансу» був дещо схожим. «Новатор» виграв два стартові сети, потім дві партії програв. Але в вирішальній, п’ятій, здолав суперника з рахунком 20:18.

«Цього сезону наші ігри, мабуть, будуть не стабільними та важкими, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Адже робимо ставку на молодь. У нинішньому складі немає гравців, яким більше 25 років. Починаємо виховувати молодь. Так, до прикладу, у Луцьку грав Сергій Фурман, який 2006 року народження. По суті, ми в цих поєдинках боролися самі з собою. В першому матчі «Булава» набрала 106 очок, а «Новатор» - 100. Ми згодом порахували, що 46 очок львів’яни отримали через наші помилки. В матчі з «Олюртрансом» також хлопці багато помилялися, але все таки їм вдалося виграти. І я сподіваюся, що ця перемога змусить нашу молодь повірити в себе».

Наступний тур у вищій лізі відбудеться 24-25 жовтня. Хмельничани своїм матчі зіграють у Хотині Чернівецької області проти «Спартака» зі Сваляви та «Покуття» зі Снятина. А ось матчі 3 туру відбудуться в Хмельницькому 14-15 листопада. 

Читайте також: Кубок України з волейболу. Хмельничани розпочали сезон двома матчами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую