ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Майже усі фіналісти відомі

Спорт 1480
2 жовтня пройде жеребкування фінальної частини чемпіонату Хмельниччини з футболу
2 жовтня пройде жеребкування фінальної частини чемпіонату Хмельниччини з футболу. Фото: з архіву

Вже 2 жовтня пройде жеребкування фінальної частини та Кубка розвитку.

Перший етап чемпіонату області з футболу майже завершився. Залишилося провести лише один матч у групі 2 між красилівським «Случем» та «Елітою» з Пасічною. А ось в інших групах вже відомі дві кращі команди, які пройшли до фінальної частини.

Отож, за медалі чемпіонату позмагаються «Перлина Поділля» з Білогір’я, «Лісівник» з Шепетівки, «ОТГ» зі Старої Синяви, «Агробізнес» з Нової Ушиці та «ЛМД-Патріоти» з Деражні. Ще один учасник визначиться 3 жовтня у грі «Случа» проти «Еліти».

«А тому під час жеребкування календаря, яке пройде 2 жовтня, візьмуть участь 5 команд та пара учасників матчу «Случ»-«Еліта», - пояснили в Хмельницькій обласній асоціації футболу. – Вже після поєдинку 3 жовтня буде відомо, хто гратимме в фінальній частині «Случ» чи «Еліта».

Зауважимо, красилівчани мають в активі 18 очок, а команда з Пасічної 15. Тому «Случу», щоб вийти до фінальної частини, достатньо буде не програти матч «Еліті».

За регламентом змагань другий етап першості пройде в одне коло. Тобто команди зіграють по 5 матчів, за підсумками яких і визначаться призери чемпіонату.

Ну, а клуби, які на першому етапі в своїх групах посіли 3-6 місця, розіграють Кубок розвитку. Його формат – за олімпійською системою. Жеребкування пар учасників також пройде 2 жовтня.

Календар матчів, як повідомили в Хмельницькій обласній асоціації футболу, оприлюднять після жеребкування.

Читайте також: Кубок України з футболу. Жереб звів дві команди з Хмельниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую