ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться забіг в пам’ять про загиблих Героїв

Спорт 1865
Старт забігу відбудеться 3 жовтня о 10:00 на стадіоні «Поділля»
Старт забігу відбудеться 3 жовтня о 10:00 на стадіоні «Поділля». Фото: ілюстративне з vchasnoua.com

До участі запрошують військових ветеранів, сім'ї, які втратили рідних та близьких у російсько-українській війні та усіх небайдужих.

У суботу, 3 жовтня в Хмельницькому відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

«Це Всеукраїнський захід. У багатьох містах він вже відбувся, а у вихідні стартує і в Хмельницькому. У кожного учасника буде на грудях іменна табличка, з іменем полеглого за Україну бійця. До участі запрошуються військові ветерани, сім’ї, які втратили рідних та близьких в російсько-українській війні та усіх небайдужих», - каже координатор Центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Володимир Шрубковський.

Старт забігу відбудеться 3 жовтня о 10:00 на стадіоні «Поділля». Маршрут учасників пролягатиме через вулицю Проскурівську, Соборну та завершиться на Майдані Незалежності.

Бажаючим взяти участь у забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» просять подати заявку на електронну адресу управління молоді та спорту Хмельницької ОДА [email protected], у якій потрібно зазначити прізвище, ім’я та по батькові, контактний номер телефону та рік народження. Зареєструватися у заході можна ще сьогодні до кінця дня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую