ye-logo.v1.2

Волейбол. Ще одна команда з Хмельниччини продовжує змагатися за Кубок України

Спорт 2314
Городоцька команда пройшла до третього раунда Кубка України з волейболу
Городоцька команда пройшла до третього раунда Кубка України з волейболу. Фото: Фейсбук-сторінки Волейбольний Клуб "Епіцентр-Подоляни"

Визначилися усі клуби наступного раунду змагань.

Слідом за хмельницьким «Новатором», до третього етапу національного Кубка з волейболу пройшов і городоцький «Епіцентр-Подоляни». Путівку до наступного раунду команда здобула за підсумками матчів, які цього вікенду провела в Городку.

У першому матчі другого етапу «Епіцентр-Подоляни» без проблем здолав «Бахмут-ШВСМ» з рахунком 3:0. А потім, вигравши в «Політехніка-Одеси» 3:0, городоцька команда достроково здобула путівку до третього раунду. Утім, у заключному протистоянні Юрія Мельничука зіграли ще з ВК «Дніпро». І цей матч також завершився перемогою команди з Городка з рахунком 3:0.

Отож, до наступного етапу Кубка України вийшли «Епіцентр-Подоляни» та «Дніпро». Ще раніше путівку до третього раунду здобули хмельницький «Новатор», а також ВК «Решетилівка», ВСК «МХП-Вінниця», ДСО-ЗУНУ, «Хотинські козаки», «Буревісник-ШВСМ». Із наступного раунду (дати матчів та груп ще невідомі), у броотьбу вступлять шістка кращих команд Суперліги за підсумками минулого сезону – «Барком-Кажани», ВК «МХП-Вінниця», «Серце Поділля», ВК «Житичі-ПНУ», «Юракадемія» та «Локомотив».

До речі, минулого вікенду хмельницький «Новатор» мав зіграти домашній тур у вищій волейбольній лізі. Але матчі перенесли на 19 та 20 листопада. Саме в ці дні «Новатор» вдома зіграє проти «ХПКСП» ХОР-Юракадемії-2» та «Решетилівки».

Читайте також: Футбол. «Поділля» - «Карпати»: бій, який завершився на користь хмельничан (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую