ye-logo.v1.2

Тренер ФК «Агробізнес» кращий у першій лізі, ФК «Поділля» - «срібний» у другій лізі

Спорт 3888
Олександр Чижевський, головний тренер Агробізнеса визнаний кращим наставником 2020 року в першій лізі
Олександр Чижевський, головний тренер Агробізнеса визнаний кращим наставником 2020 року в першій лізі. Фото: з архіву

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визначило накращих наставників у 2020 році.

Головний тренер волочиського «Агробізнеса» Олександр Чижевський став кращим тренером 2020 року в першій лізі. Наставник хмельницького «Поділля» Віталій Костишин – посів друге місце в другій лізі у рейтингу тренерів. Такі підсумки рейтингу від Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

Об’єднання визначає найкращого тренера за середніми оцінками тур за туром. І за підсумками 2020 року в першій лізі найкращим із середнім показником 4,32 виявився Олександр Чижевський. «Агробізнес», під керуванням Олександра Арсентійовича, здобула найбільше очок за підсумками календарного 2020 року (54 очка з 9-очковою перевагою від найближчого переслідувача), покращив своє історичне досягнення: у сезоні 2019/2020 років посів 4 місце, а цьогоріч вийшов до чвертьфіналу Кубка України. Друге місце в цьому рейтингу посів наш земляк, красилівчанин Сергій Ковалець, який очолює одеський «Чорноморець».

Нагадаємо, «Агробізнес» у чемпіонаті України в першій лізі сезону 2020/2021 років посідає перше місце. Свій наступний матч команда проведе в Кубку України 3 березня проти донецького «Шахтаря», а в чемпіонаті – 19 березня в Херсоні проти «Кристалу».

А ось у другій лізі кращим визнали Володимира Бондаренка, головного тренера вишгородського «Діназа» із середнім показником 4,44. Він на 0,06 бали випередив Віталія Костишин, головного тренера хмельницького «Поділля», який став срібним призером у цьому рейтингу. Ще один друголіговий наставник представника Хмельниччини в другій лізі – Ігор Бадло з дунаєвецького «Епіцентра», посів 5 місце.

Віталій Костишин, головний тренер Поділля

Віталій Костишин посів друге місце в рейтингу тренерів другої ліги. Фото з архіву.

На зимову перерву в другій лізі «Діназ» пішов на першому місці, а ось «Поділля» та «Епіцентр» на 2 та 3 відповідно. Свій наступний офіційний матч у чемпіонаті хмельничани та дунаєвчани проведуть 19 березня, коли зустрінуться між собою в Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую