ye-logo.v1.2

Сенсаційна поразка "Поділля"

Спорт 2841
Фото: Ірина

Дещо несподівано завершився п’ятий тур першості області з футболу у вищій лізі.

Адже навряд чи хто міг спрогнозувати ще перед початком змагань, що ФК «Полонне» очолить турнірну таблицю. А сталося це після візиту полончан до Хмельницького. Минулорічний чемпіон - «Поділля», який вийшов на гру без свого головного форварда Олексія Сенделя, не зміг впоратися із «Полонним». І хоч господарі першими відкрили рахунок у матчі, однак гості змогли відповісти трьома! Лише під завісу матчу «Поділля» відіграло один м’яч, але звести поєдинок у нічию не змогло. Рахунок 2:3, і ФК «Полонне» із 12 очками одноосібно очолив чемпіонат області.

Цікавим видався поєдинок у Волочиську, де «Астарта» із «Красиловом» забили дев'ять голів на двох. Щоправда, сім з них влетіли у ворота господарів поля. Натомість в Ізяславі «Горинь-Бартнік» та «Славута» так і не спромоглися на те, щоб подарувати глядачам хоча б один гол – «розійшлися» з рахунком 0:0. Волочиський «Збруч» цей тур пропускав, а старосинявський «Енергетик-ІКВА» здобув технічну перемогу над шепетівським «Темпом».
11 червня відбудуться матчі шостого 6 туру. «Полонне» зіграє в Славуті, «Поділля» вдома прийме «Астарту», а «Красилів» - «Темп». Поєдинок «Збруча» в Волочиську протии «Енергетика-Ікви» запланований на 12 червня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую