ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» вирушив до Туреччини з чотирма новими футболістами

Спорт 1752
Руслан Черненко, кращий бомбардир Агробізнеса, також вирушив із командою на збори до Туреччини
Руслан Черненко, кращий бомбардир Агробізнеса, також вирушив із командою на збори до Туреччини. Фото: з архіву

На закордонних зборах команда з Волочиська планує зіграти вісім контрольних поєдинків.

Волочиський ФК «Агробізнес» вирушив на зимові збори до Туреччини, де готуватиметься до відновлення чемпіонату України в першій лізі до 28 лютого. Та перед весняною частиною чемпіонату на «Агробізнес» чекатиме матч 1/4 фіналу Кубка України проти донецького «Шахтаря», який запланований на третє березня. Тому волочиські футболісти, по суті, одразу ж після зборів у Туреччині, зіграють свій перший офіційний матч у 2021 році проти чемпіона України.

«На збори вирушили 22 футболісти, які місяць готуватимуться як до матчу проти «Шахтаря», так і до поєдинків у першій лізі, - розповів сайту «Є» віцепрезидент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Команда планує зіграти вісім контрольних матчів. Наразі з шістьма суперниками ми вже домовилися».

Вже третього лютого «Агробізнес» зіграє з чернігівською «Десною», а шостого лютого з латвіським «Вентспілсом». 10 лютого запланований спаринг із казахським «Атирау», а 12 та 17 лютого – з грузинськими «Самгуралі» та «Сабуртало». На 23 лютого подоляни домовилися зіграти контрольний матч із білоруським «Торпедо-БелАЗ». А ось хто стане суперником «Агробізнеса» 20 та 26 лютого – ще визначаються.

Відзначимо, що на закордонні збори в складі волочиської команди вирушили і четверо новобранців клубу, з якими напередодні уклали угоди. Це 21-річний вихованець волочиського футболу півзахисник Євген Ємаєв, 25-річний атакуючий захисник Владислав Шаповал (раніше виступав за «Дніпро-1» та луцьку «Волинь»), 21-річний ексголкіпер львівських «Карпат» Антон Задерейко та 26-річний нападник херсонського «Кристалу» Іван Гливий. Всі вони перебували на перегляді в «Агробізнесі» та брали участь у контрольному матчі проти івано-франківського «Прикарпаття», який команда провела 27 січня та звела унічию 2:2.

Нагадаємо, «Агробізнес» у першій лізі після 16 турів посідає перше місце. Свій наступний матч у першості зіграє 19 березня в Херсоні проти «Кристалу».

Читайте також: Тренер ФК «Агробізнес» кращий у першій лізі, ФК «Поділля» - «срібний» у другій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую