ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула медаль у Німеччині

Спорт 1688
Бех-Романчук відкривала сезон результатом 6.64 метри
Бех-Романчук відкривала сезон результатом 6.64 метри. Фото: uaf.org.ua

Легкоатлетка посіла друге місце на перших змаганнях сезону.

Нещодавно в Німеччині відбувся етап срібної серії світового легкоатлетичного туру в приміщеннях ISTAF Indoor Berlin. Під час змагань пройшло перше очне протистояння нинішнього сезону між чинною чемпіонкою світу Малайкою Міхамбо та срібною призеркою Дохи зі стрибків у довжину серед жінок Мариною Бех-Романчук.

Стартом у Берліні хмельницька спортсменка відкрила свій зимовий сезон у коронній дисципліні, зазначають у Федерації легкої атлетики України.

«25-річна спортсменка з Хмельницького покращувала свої показники від першої до п’ятої спроби: 6.41, 6.52, 6.56, 6.60 та нарешті 6.64м, які і дозволили Бех-Романчук посісти друге місце на перших змаганнях 2021 року. Заключний шостий стрибок Марини також був вдалим, але не таким далеким – 6.42 метри», - йдеться у повідомленні.

Своїй суперниці українка поступилася тринадцятьма сантиметрами. Чинна чемпіонка світу та Європи Малайка Міхамбо одразу в першій спробі приземлилася на позначці найкращого результату сезону в світі – 6 метрів 77 сантиметрів, який у підсумку став переможним для німкені.

Нагадаємо, хмельницька спортсменка стала кращою легкоатлеткою 2020 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую