ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу: хмельничани поступилися в першому матчі

Спорт 1988
Владислав  Гресь став автором єдиного голу Хмельницьких делікатесів у ворота ААФК Суми
Владислав Гресь став автором єдиного голу Хмельницьких делікатесів у ворота ААФК Суми. Фото: з архіву

«Хмельницькі делікатеси» зіграли з АФФК «Суми».

ФК «Хмельницькі делікатеси» провели свій перший матч 1/4 фіналу Кубка України проти АФФК «Суми». І хмельничанам, які вперше виступають у такому турнірі, не вдалося забезпечити собі комфортний рахунок у першій грі проти представника «Екстра ліги». АФФК «Суми» переміг з рахунком 5:1.

Рахунок 0:0 в цьому матчі протримався до 13 хвилині. А потім… Василь Кефа протягом хвилини двічі вразив ворота Богдана Тимощука, а на 16 хвилині забив ще й Роман Зеленський. «Поки хлопці зрозуміли, що з таким суперником можна грати, ми вже програвали 3:0, - розповів сайту «Є» граючий тренер «Хмельницьких делікатесів» Дмитро Мартинюк. – Три простих помилки, яких ми не припускаємося в чемпіонаті міста… Але ж тут зовсім інший рівень. Можливо, хлопці не впоралися емоційно та психологічно».

Перший тайм так і завершився перевагою сумчан 3:0.

У другій половині матчу хмельничани намагалися відігратися. І на 30 хвилині Владислав Гресь скоротив відставання в рахунку. «Другий тайм був іншим. Хлопці молодці, перелаштувалися, не впали духом. І, якби за рахунку 3:1 ми забили другий гол, який «назрівав», думаю гра була б зовсім іншою. Але нам не вдалося забити другий м’яч», - продовжує Дмитро Мартинюк.

А через 5 хвилині Денис Зеленкевич відновив перевагу в три голи – 4:1. Крім цього, на 38 хвилині «Хмельницькі делікатеси» залишилися в меншості – червону картку отримав Олександр Воловик. За хвилину хмельничани ще й заробили шостий фол, але Кефа не реалізував дабл-пенальті. Утім, сумській команді вдалося ще раз вразити ворота гостей наприкінці матчу, коли після прострілу з флангу м’яч влучив у ногу Дмитру Мартинюку та опинився в воротах. Отож, ААФК «Суми» переміг з рахунком 5:1.

«Звісно, наші шанси пройти далі мінімальні. Але вони є і будемо намагатися ними скористатися, - каже граючий тренер хмельничан Дмитро Мартинюк. – Хочем порадувати своїх вболівальників, рідним, президента клубу власною грою та перемогою. Навіть, якщо і не пройдемо до «Фіналу чотирьох», але в другому матчі хочемо виграти в сумчан».

Матч-відповідь «Хмельницькі делікатеси» проти АФФК «Суми» проведуть 27 лютого в Хмельницькому в спорткомплексі ГУНПУ. Початок поєдинку о 12.00. Хмельничанам, аби вийти до наступного етапу Кубка України потрібно перемагати суперника з різницею в 4 голи. А, якщо «Суми» заб’ють два голи, тоді хмельничанам необхідно буде забити на 5 більше.

Нагадаємо, в 1/8 фіналу Кубка України «Хмельницькі делікатеси» здолали харківський «Гепард». У Харкові хмельничани поступилися 4:3, а потім у Хмельницькому виграли з таким же рахунком. А тому долю путівки до чвертьфіналу вирішили в серії пенальті, в якій сильнішими була хмельницька команда.

Читайте також: Футбол. «Агробізнес» знову переміг, «Епіцентр» - поступився

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую