ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» провів матч із казахським «Ордабаси»

Спорт 1811
Волочиський Агробізнес продовжує підготовку до офіційних матчів, перебуваючи на зборах у Туреччині
Волочиський Агробізнес продовжує підготовку до офіційних матчів, перебуваючи на зборах у Туреччині . Фото: ілюстративне пресслужби ФК Агробізнес

Команда з Волочиська продовжує готуватися в Туреччині.

Сьогодні, 24 лютого, волочиський «Агробізнес» зіграв свій черговий контрольний матч на зборах у Туреччині. Якщо вчора, 23 лютого, команда з Волочиська поступилася 0:1 білоруському «Торпедо-БелАЗу», то нині з таким же рахунком програла представнику вищої ліги чемпіонату Казахстану ФК «Ордабаси» з Шимкенту.

Цей спаринг на початку зборів у Туреччині не був запланований. Лише вчора, після гри з білоруською командою, пресслужба «Агробізнеса» повідомила, що команда 24 лютого проведе додатковий контрольний матч. І участь у ньому візьмуть футболісти, які мали менше ігрової практики у минулих спарингах.

«Агробізнес» доволі активно розпочав поєдинок проти «Ордабаси» і вже на перших хвилинах провів ряд гострих атак, які не призвели до взяття воріт. Футболісти ж казахської команди згодом могли вирівняти гру та навіть заволодіти ініціативою. Гра пройшла на зустрічних курсах, а рахунок 0:0 тримався до завершення першого тайму. І саме наприкінці першої половини матчу «Ордабаси» вдалося провести стрімку контратаку, яка завершилася голом бразильця Жоао Пауло.

У другому таймі футболісти «Агробізнеса» намагалися зрівняти рахунок у матчі проти команди, яка п’ять разів була учасником Ліги Європи. Але забити гол у ворота суперника подолянам не вдалося. Отож, гра так і завершилася перемогою «Ордабаси» з мінімальним рахунком 1:0.

Цей спаринг для «Агробізнеса» став восьмим на зборах у Туреччині. У попередніх поєдинках волочиська команда здобула три перемоги, стільки ж поразок та одну нічию. Попереду ще один контрольний матч – 26 лютого проти криворізького «Кривбаса».

Ну, а 3 березня, нагадаємо, «Агробізнес» у Києві зіграє матч 1/4 фіналу Кубка України проти донецького «Шахтаря». У чемпіонаті України серед команд першої ліги, де волочиська команда посідає перше місце, для «Агробізнес» змагання продовжаться 19 березня матчем у Херсоні проти «Кристала».

Читайте також: Як «Агробізнес» грав із білоруським «Торпедо-БелАЗом»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую