ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» дізнався суперника в півфіналі Кубка України

Спорт 3601
Агробізнес, завдяки голу Богдана Семенця, здолав Шахтар. Попереду матч із Динамо
Агробізнес, завдяки голу Богдана Семенця, здолав Шахтар. Попереду матч із Динамо. Фото: facebook.com/footballveterans

Волочиська команда зійдеться із віце-чемпіоном країни.

Сьогодні, 4 березня, у Будинку футболу відбулося жеребкування 1/2 фіналу Кубку України сезону 2020/21. І волочиський «Агробізнес», який напередодні в чвертьфіналі обіграв донецький «Шахтар» з рахунком 1:0, у півфіналі зіграє з київським «Динамо».

Нагадаємо, до півфіналу Кубка України вийшли чотири команди – «Агробізнес», «Динамо», луганська «Зоря» та ПФК «Олександрія». Сьогодні ж під час жеребкування визначили пари команд, які зіграють між собою. І волею жереба «Агробізнес» вдома 21 квітня має приймати віце-чемпіонів України київське «Динамо». Кияни в 1/4 фіналу в серії пенальті здолали «Колос» із Ковалівки. В іншій парі 1/2 фіналу Кубка «Зоря» на виїзді зіграє з «Олександрією».

Також сьогодні визначили і номінального господаря фіналу Кубка України. Ним стане переможець пари «Агробізнес» - «Динамо». Однак, сам фінал пройде в Тернополі 12 травня.

Відзначимо, що поки невідомо, чи зіграє «Агробізнес» із «Динамо» 21 квітня саме в Волочиську. Адже свій матч проти «Шахтаря» подоляни також мали проводити в рідних стінах, а зіграли в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Читайте також: «Агробізнес» - «Шахтар»: пенальті, незарахований гол та історичне досягнення

Нічия «Епіцентру», новачок «Поділля»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую