ye-logo.v1.2

На стадіоні «Поділля» у Хмельницькому планують встановити освітлення

Спорт 4463
На стадіоні "Поділля" планують влаштувати освітлення
На стадіоні "Поділля" планують влаштувати освітлення. Фото: ілюстративне з архіву

Про вартість робіт і строки виконання поки не говорять.

У Хмельницькому реконструкція стадіону «Поділля» цього року проводити не планують. Як зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин під час онлайн-прийому громадян, газон і система поливу стадіону у хорошому стані й заміни не потребує. Однак наразі працюють над тим, аби зробити освітлення.

«Минулого року встановили електронне табло, а у цьому році замовимо проєктно-кошторисну документацію на освітлення. Відсутність освітлення не сприяє проведенню матчів у вечірній час, чого нас завжди просили вболівальники. Тому цього року починаємо працювати над цим», - каже Олександр Сергійович.

За його словами, залежно від того, скільки вартуватимуть і триватимуть роботи, визначатимуть їх початок. Ймовірно, дещо розпочнуть монтувати уже у 2021 році.

«Цілком можливо, що цього року і роботи почнемо, бо мачти там є. Треба поміняти ліхтарі, кабелі і зробити нормальне освітлення, яке відповідає вимогам для стадіону Першої ліги», - додав очільник Хмельницького.

Олександр Симчишин каже, на території стадіону обладнали частину приміщень, які вимагала Асоціація футболу в Україні. Завдяки цьому стадіон пройшов сертифікацію і піднявся на категорію вище.

 Читайте також: У Кам’янці-Подільському можуть розірвати договір із підрядником, який ремонтує стадіон

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую