ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» планує зіграти шість контрольних матчів

Спорт 4104
Віталій Костишин, головний тренер ФК Поділля
Віталій Костишин, головний тренер ФК Поділля. Фото: автора

Підготовку до нового чемпіонату хмельничани розпочнуть першого липня.

Хмельницьке «Поділля», яке стало срібним призером чемпіонату України з футболу в другій лізі, пішло у відпустку, яка триватиме до першого липня. Про це розповів головний тренер команди Віталій Костишин.

«Після важкого сезону футболістам потрібно відпочити, а вже потім ми проведемо збори в Хмельницькому, а також плануємо підсилити склад», - каже Віталій Костишин.

Сезон у першій лізі, в якій виступатимуть хмельничани, має розпочатися 25 липня. Але поки ні календаря матчів немає, ні остаточного складу учасників. Утім, в клубі на це поки не звертають увагу, адже все одно необхідно готуватися до нового чемпіонату. І під час зборів, які триватимуть три тижні, на «Поділля» очікують шість контрольних матчів. Два з яких, вже є домовленості, проти команд Прем’єр-ліги.

Спочатку, 15 липня, «Поділля» зіграє з ПФК «Львів», а наступного дня, 16 липня, планує провести гру проти «Колоса» з Ковалівки. З іншими суперниками ще домовляються.

Хто залишить розташування команди, а хто прийде на підсилення, поки невідомо. За словами Віталія Костишина, йому б хотілося максимально зберегти склад, який повернув «Поділля» до першої ліги після п’ятнадцятирічної перерви. Також підсилити захист, півзахист та напад. Не виключає наставник «Поділля» й того, що в клубі будуть орендовані в інших командах футболісти.

Щодо турнірного завдання перед командою в першій лізі, то поки, як каже Віталій Володимирович, керівництво його не озвучувало. «Але нам самим хочеться виступити як найкраще, боротися не за виживання, а за «десятку», може і за 5 місце», - сказав Віталій Костишин.

Читайте також: «Метал» - «Поділля»: фінал, який став історією (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую