ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула чергове чемпіонство

Спорт 2356
Марина Бех-Романчук стала чемпіонкою України в секторів стрибків у довжину.
Марина Бех-Романчук стала чемпіонкою України в секторів стрибків у довжину.. Фото: facebook.com/UkrainianAthletics

Літній чемпіонат України з легкої атлетики пройшов у Луцьку.

Чемпіонкою України з легкої атлетики в секторі стрибків у довжину знову стала Марина Бех-Романчук. На змаганнях, які пройшли в Луцьку, жодній спортсменці з інших регіонів не вдалося скласти гідну конкуренцію Марині. Якщо враховувати усі дорослі чемпіонати України (як у приміщенні, так і на відкритих стадіонах), то для Марини це вже дванадцяте чемпіонство.

У Луцьку Марина Бех-Романчук, стрибнувши в кваліфікації на 6 метрів 53 сантиметри, без проблем пройшла до фіналу. До того ж, з кращим результатом. Натомість, ще одна хмельничанка в секторі стрибків у довжину – Анастасія Бубенюк, не змогла пробитися до фіналу.

У фіналі змагань вже у першій спробі Марина Бех-Романчук продемонструвала результат 6,64 метри. А вже в четвертому стрибку титулована хмельничанка покращила свій здобуток, стрибнувши на 6 метрів 76 сантиметрів. Цей результат і став переможним для Марини. Ну, а «срібло» здобула Ірина Нерубальщук із Харкова з результатом 6 метрів 46 сантиметрів.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук готується до виступів на Олімпіаді в Токіо. Нещодавно вона здобула бронзову нагороду на етапі «Діамантової ліги».

Читайте також:  Євро-2020. Україна – Північна Македонія: як за нашу збірну вболівали в Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую