ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. «Епіцентр» знову створив міні-сенсацію

Спорт 3590
Тернопільська Нива програла в Дунаївцях Епіцентру та припинила змагатися в Кубку України
Тернопільська Нива програла в Дунаївцях Епіцентру та припинила змагатися в Кубку України. Фото: facebook.com/fcnyva1978

Дунаєвчани вдруге поспіль змогли вийти до 1/16 фіналу змагань.

Вчора, 31 серпня, відбулися матчі третього попереднього етапу Кубка України з футболу. Єдиний представник Хмельниччини на цій стадій – дунаєвецький «Епіцентр» вдома приймав тернопільську «Ниву». Тернополяни приїхали в Дунаївці в статусі фаворитів, адже «Нива» виступає в першій лізі та посідає в ній четверте місце. Тоді як «Епіцентр» у другій лізі групі «А» йде на сьомій позиції. Утім, дунаєвчанам вдалося переграти гостей, створивши міні-сенсацію.

«Епіцентр» та «Нива» вже грали в Кубку України в минулому сезоні. Тоді, між іншим, дунаєвчани були сильнішими, вигравши з рахунком 3:0. А тому гості в нинішньому розіграші прагнули не лише пройти «Епіцентр», а й все таки взяти реванш за тогорічну поразку. Однак господарі поля доволі дисципліновано грали в захисті та організовували небезпечні атаки, одна з яких на 28 хвилині завершилися голом бразильця Барбоси да Сілви.

«Нива» намагалася відігратися, але гостям мало що вдавалося попереду. Тому на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь дунаєвецької команди. Відзначимо, що на 40 хвилині стався неприємний епізод, коли зазнав пошкодження Микола Буй, який не зміг далі продовжити гру. Утім, замість Миколи на поле з’явився новачок «Епіцентру» Адріан Пуканич, який непогано «вилився» в гру та також мав моменти для взяття воріт «Ниви». Нагадаємо, що Пуканич із 2019 року захищав честь ФК «Ужгород», був капітаном цієї команди. Минулого чемпіонату в складі ужгородської команди, яка виступала в другій лізі, здобув путівку до першої ліги, а також із 13 голами став кращим бомбардиром групи «А»

Але в другому таймі голів не було. «Епіцентр» здолав «Ниву» з рахунком 1:0 та дргиуй рік поспіль вийшов до 1/16 фіналу. Хто стане суперником дунаєвчан стане відомо після жеребкування. А ось наступний матч Кубка України має пройти 22 вересня.

У чемпіонаті ж України «Епіцентр» зіграє 11 вересня в Дунаївцях проти київського «Рубікону». А ось на тернопільську «Ниву» вже 4 вересня очікує матч у Хмельницькому проти «Поділля», який розпочнеться о 15.30.

Читайте також: «Поділля» - «Полісся»: самовіддача, дисципліна та перемога хмельничан (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую