ye-logo.v1.2

Реконструкція стадіону «Поділля» в Хмельницькому: що зробили

Спорт 4589
На міському стадіоні створили комфортні умови для тренувань та підготовки спортсменів
На міському стадіоні створили комфортні умови для тренувань та підготовки спортсменів. Фото: ілюстративне з архіву

В спорткомплексі відремонтували приміщення для легкоатлетів, закупили додаткове обладнання для проведення футбольних матчів.

Спортивний комплекс «Поділля» у Хмельницькому оновили. Відтепер на головному стадіоні міста стане комфортніше тренуватися та готуватися спортсменам до змагань. Як зазначили в пресслужбі міської ради, завершено реконструкцію котельні під спортивні приміщення для відділення легкої атлетики. Котельня обслуговуватиме тренерську кімнату, душові, роздягальні та вбиральню. Вартість робіт складає 1,4 мільйонів гривень.

«В підтрибунному приміщені зроблено ремонт медичного кабінету та кімнати допінг-контролю. На це витратили 110 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Також в спорткомплекс закупили дві пересувні вишки та обладнали стаціонарну платформу для відеозйомки професійними камерами домашніх ігор футбольного клубу «Поділля». Усе обійшлося в 154 тисячі гривень. Таке обладнання стадіон повинен мати відповідно до затверджених норм, оскільки раніше йому присвоїли ІІ категорію Української асоціації футболу.

Читайте також: Як почати бігати і полюбити цю справу? Секрет успіху від хмельницького бігуна

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую