ye-logo.v1.2

Кам’янчанки стали призерками чемпіонату світу з пауерліфтингу

Спорт 1749
Тетяна Шлопко стала бронзовою призеркою
Тетяна Шлопко стала бронзовою призеркою. Фото: IPF

Медалі здобули спортсменки Тетяна Шлопко і Тетяна Мельник.

Важкоатлетки з Хмельниччини вибороли медалі на чемпіонаті світу з пауерліфтингу. Змагання проходили серед чоловіків та жінок протягом минулого тижня в Норвегії. Як повідомляють у пресслужбі Хмельницької ОДА, в складі національної збірної команди України взяли участь дві спортсменки з Кам‘янця-Подільського.

«У ваговій категорії до 47 кілограм бронзовою призеркою чемпіонату світу з результатом 435 кілограмів у сумі триборства стала Тетяна Шлопко – майстриня спорту України міжнародного класу», - йдеться у повідомленні.

Спортсменка у присіданні підкорила 172,5 кілограмів і встановила новий рекорд України. У жимі підняла вагу 105 кілограмів, а тягу закінчила з результатом 157,5 кілограмів.

Ще одна призерка світових змагань – заслужена майстриня спорту України з пауерліфтингу, дворазова срібна призерка Всесвітніх Ігор Тетяна Мельник. У сумі триборства в її активі було 627,5 кілограмів, що дало можливість їй піднятися на другу сходинку п‘єдесталу.

«У ваговій категорії до 84 кілограмів Тетяна у присіданні зафіксувала 252,5 кілограмів, у жимі спортсменка підкорила 175 кілограмів, у тязі зафіксувала 200 кілограм», - зазначають в ОДА.

Обидві спортсменки здобули ліцензії на Всесвітні Ігри, які відбудуться з 7 по 17 липня 2022 року у місті Бірмінгемі (США).

Читайте також: Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» - «Братислава»: матчі скасували

Тетяна Мельник стала срібною призеркою. Фото: adm-km.gov.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую