ye-logo.v1.2

Футбол. Несподівана поразка дунаєвецького «Епіцентру» на Київщині

Спорт 2135
26 листопада Епіцентр у Дунаївцях прийматиме Чайку
26 листопада Епіцентр у Дунаївцях прийматиме Чайку. Фото: з архіву

У 19 турі команда з Хмельниччини програла аутсайдеру змагань.

У чемпіонаті України з футболу в другій лізі групі «А» пройшли матчі чергового туру. Дунаєвецький «Епіцентр» свій поєдинок проводив 21 листопада в Бучі Київської області, де зустрічався з ФК «Любомир» зі Ставища. І дунаєвчани зазнали несподіваної поразки з мінімальним рахунком 1:0.

ФК «Любомир» в цьому сезоні є дебютантом змагань. І в попередніх 17 матчах команда з Київської області зазнала 16 поразок та змогла один матч звести в нічию. То ж кожен матч кияни прагнуть, як мінімум, здобути хоча б нічию. Але 21 листопада їм вдалося «вирвати» свою першу перемогу в сезоні.

«Епіцентр», який продовжує боротися за верхівку в турнірній таблиці, підійшов до цього матчу на 5 сходинці, маючи в активі 11 перемог, одну нічию та 5 поразок. Здобувши 34 очки у попередніх 17 іграх, сьогодні дунаєвчани хотіли покращити свій доробок. Тим паче суперник, якщо дивитися на статистику, не з найважчих. Та й перемагали «Любомир» у першому колі в Дунаївцях з рахунком 1:0.

Утім, на відміну матчу в Дунаївцях, цього разу команда зі Ставища не виглядала легким суперником, вразити ворота якого – справа часу. І хоч «Епіцентр» від стартового свистка заволодів ініціативою, але господарі «огризалися» швидкими контратаками. Щоправда, у команди з Дунаєвець були гостріші моменти, ось тільки реалізувати їх вони не змогли. А ось футболісти «Любомира» дочекалися на свій шанс наприкінці першого тайму. Євгеній Ніколашин перехопив пас Немтінова на Кіцака та увірвався у штрафний майданчик гостей, де, обігравши Захарченка, зміг переграти і голкіпера Тюріна, відправивши м’яч у сітку воріт «Епіцентра» - 1:0. І це, між іншим, лише 8 забитий гол цієї команди в 18 матчі.

Після перерви дунаєвчани великими силами пішли вперед, щоб найшвидше відігратися. Але… ФК «Любомир» вистояв натиск суперника і зміг здобути для себе першу перемогу в сезоні.

Тепер дунаєвецький «Епіцентр» готується до заключного матчу в 2021 році, після якого команда піде на зимовий відпочинок. І цю гру дунаєвчани проведуть 26 листопада вдома, коли в гості до них завітає «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки Київської області. Команда, яка посідає 12 місце в турнірній таблиці, але в першому колі обігрувала дунаєвчан з рахунком 1:0.

Читайте також: «Поділля» - «Краматорськ»: результат, емоції та інтрига до останнього (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую