ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Чайка»: рахунок, який здивував обидві команди

Спорт 2633
Барбоса да Сілва в матчі проти Чайки не лише забив гол, а й заробив пенальті
Барбоса да Сілва в матчі проти Чайки не лише забив гол, а й заробив пенальті. Фото: фото з архіву

Дунаєвчани пішли на зимову перерву у піднесеному настрої.

 26 листопада у Дунаївцях місцевий «Епіцентр» провів свій заключний матч у 2021 році в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги групи «А». У гості до дунаєвчан завітала «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки Київської області. «Епіцентр», який в своїй історії ще не перемагав борщагівців (дві нічиї та одна поразка), цього разу здобув впевнену перемогу з рахунком 5:0.

«Я знав, що нашій команді завжди давалися важко матчі проти «Чайки», - після гри сказав наставник «Епіцентру» Олег Надуда. – Та ще й хлопці були пригніченими після поразки в минулому турі від ФК «Любомир». Я просив їх забути той матч і вийти на цей через «не можу», показати все що вони вміють та здобути перемогу, щоб піти на зимову перерву в хорошому настрої. І їм це вдалося. Зізнаюся, ми не очікували, що виграємо з таким рахунком».

На поразку з таким рахунком не очікував і Денис Хомутов, головний тренер «Чайки». Він після гри сказав, що йому соромно за гру своєї команди в Дунаївцях, яку важко прокоментувати. Та визнав, що «Епіцентр» у цій грі переміг заслужено та виглядав на «голову вищим».

Ну, а жахи для «Чайки» розпочалися з 11 хвилини, коли перший гол у ворота гостей забив бразилець Барбоса да Сілва. Вже на 26 хвилині нападник «Епіцентру» заробив ще й пенальті, який на 27 хвилині реалізував Євгеній Немтінов. Згодом рахунок міг стати і 3:0, але м’яч, після удару Миколи Буя, влучив у поперечину. Відтак на перерву команди пішли за рахунку 2:0.

У другому таймі господарі грали так, наче рахунок 0:0. Вони продовжили атакувати та загрожувати воротам гостей. І на 53 хвилині мату знову забили – дубль оформив Немтінов. Футболісти «Чайки» намагалися забити хоча б гол престижу, але створити хоча б один момент біля воріт Сергія Чернобая так і не змогли. А ось «Епіцентр» забив ще двічі – на 76 хвилині Олег Ничипоренко, на 86-ій – Руслан Івашко. У підсумку – 5:0.

Дунаєвецька команда тепер має 37 очок та продовжує посідати 5 місце. Далі – перерва. За словами виконуючого обов’язки головного Олега Надуди, відпустка, з якої футболісти вийдуть 23 січня. І тоді на «Епіцентр» очікує підготовка до весняної частини чемпіонату, яка відновиться 26 березня 2022 року виїзним поєдинком на Закарпатті проти «Мункача».

Читайте також: Несподівана поразка дунаєвецького «Епіцентру» на Київщині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую