ye-logo.v1.2

Тренер Марини Бех-Романчук розповів про початок нового сезону для хмельницької спортсменки

Спорт 2870
Вадим Крушинський з Мариною Бех-Романчук (праворуч) та Марією Горєловою (ліворуч)
Вадим Крушинський з Мариною Бех-Романчук (праворуч) та Марією Горєловою (ліворуч). Фото: instagram.com/m.a.r.i.c.h.k.aaa

Вадим Крушинський каже, що для початку його підопічній потрібно просто розбігатися.

 У Києві завершився турнір «Різдвяні старти», який традиційно відкриває легкоатлетичний сезон в Україні. Участь у змаганнях взяли і спортсмени з Хмельниччини. Серед них – титулована хмельничанка Марина Бех-Романчук, яка змагалася в бігу на 60 метрів, а не в секторі стрибкі у довжину.

«Це не ті змагання, де нам потрібно стрибати в довжину – було більше тридцяти спортсменок у секторі, а між спробами перерви в півгодини. Та ми ще й не починали стрибати. Тому ми традиційно почали зі спринту. Потрібно для початку розбігатися. То цей старт розглядали, як тренування», - каже тренер Марини Бех-Романчук Вадим Крушинський.

Марина Бех-Романчук у кваліфікаційному забігу фінішувала з результатом 7,62 секунди, а у фіналі – 7,63. У підсумковому протоколі призерками чемпіонатів світу та Європи в стрибках у довжину в бігу на 60 метрів посіла 4 місце на «Різдвяних стартах».

Далі ж на хмельничанку очікує командний чемпіонат України в приміщенні, який пройде в Сумах наприкінці січні. Вже в лютому, за словами Вадима Вікторовича, Марина вирушить і на міжнародні змагання.

За відсутності Марини Бех-Романчук у секторі стрибків у довжину, на перемогу в змаганнях могла б претендувати, до прикладу, бронзова призерка юніорського чемпіонату світу з легкої атлетики 2021 року Марія Горєлова, яка тепер представляє Хмельницький. Марія переїхала з Херсонщини до Хмельницького, щоб тренуватися під керівництвом Вадима Крушинського. Але і 20-річна легкоатлетка на «Різдвяних стартах» не виступала в секторі стрибків у довжину, а змагалася, як і Марина Бех-Романчук у бігу на 60 метрів. Марія показала 7 час у фіналі 7,77 секунди. Попереду на неї, як і Бех-Романчук очікує командний чемпіонат України.

Ну, а перемогу в секторі стрибків у довжину з результатом 6 метрів 6 сантиметрів здобула киянка Світлана Бойчук.
Були на «Різдвяних стартах» й інші спортсмени з Хмельниччини. Найкращі результати – 4 місце, продемонстрували Олександра Чернуха (потрійний стрибок) та Ірина Шершал (біг на 800 метрів).

Читайте також: Визначили спортсменів Хмельниччини, які отримуватмуть персональні премії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую