ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» зупинили свою єврокубкову ходу

Спорт 2365
Епіцентр-Подоляни програли в Греції з рахунком 3:2
Епіцентр-Подоляни програли в Греції з рахунком 3:2. Фото: cev.eu

Команда з Городка не змогла здолати суперника з Греції.

Вчора, 18 січня, в Афінах відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка Виклику, в якому місцевий «Панатінаїкос» приймав городоцький «Епіцентр-Подоляни». Команді з Хмельниччини, яка програла першу гру з рахунком 3:1, для того, щоб пройти в чверьтфінал, необхідно було перемагати в Греції з рахунком 3:0 або 3:1. Утім, подоляни не змогла досягнути бажаного результату. «Епіцентр-Подоляни» програли 3:2.

Перша партія матчу була бенефісом господарів майданчику. Заряджені на перемогу гравці «Панатінаїкоса» доволі впевнено виграли сет з рахунком 25:17. У другому було важче, адже волейболісти «Епіцентру-Подолян» намагалися відтермінувати свій виліт з євро кубків. Утім, не вдалося. Греки знову були сильнішими. Цього разу з рахунком 25:22.
Вигравши другу партію, волейболісти «Панатінаїкоса» почали святкувати загальну перемогу. Адже матч хоч ще не завершився, але вже стало зрозуміло, що до чвертьфіналу проходить команда з Греції, а не України.

Подолянам у двох наступних партіях вдалося зіграти краще та виграти – 25:23 та 25:19. А в п’ятій партії команди вирішили, хто ж виграє другий матч. Перемога була за «Панатінаїкосом» - 17:15. Отож, рахунок матчу 3:2 на користь волейбольного клубу з Афін.

Ну, а городоцька команда зосередиться на внутрішніх змаганнях. Вже 22-23 січня «Епіцентр-Подоляни» в Тернополі зіграє матчі третього етапу Кубка України. Суперниками подолян стануть черкаський «Дніпро» та місцевий «ДСО-ЗУНУ-Динамо».

Читайте також: Хмельницький волейбольний клуб «Поділля» очолив вищу лігу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую