ye-logo.v1.2

Футбол. Ян Морговський не в Ізраїлі, а в житомирському «Поліссі»

Спорт 4059
Ян Морговський (праворуч) став гравцем житомирського Полісся
Ян Морговський (праворуч) став гравцем житомирського Полісся. Фото: з архіву

23-річний ексзахисник хмельницького «Поділля» став гравцем іншого клубу першої ліги чемпіонату України.

 Ян Морговський, який ще наприкінці січня був наче в Ізраїлі, про що сам підтвердив журналісту сайту «Є», став гравцем житомирського «Полісся». Про це повідомила пресслужба житомирян.

«Про «Полісся» я багато чув і слідкував, оскільки ми багато разів пересікались і в Другій лізі, і вже двічі в Першій лізі. Я очікую від виступів за «Полісся» прогресу, хочу досягати із командою високих цілей, які поставлені перед командою», - прокоментував свій перехід у «Полісся» пресслужбі команди Ян Морговський.

А от як цей перехід сприйняли в «Поділлю» - невідомо. Поки що хмельничани не коментують ситуацію. Хоча раніше, нагадаємо, президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман в коментарі сайту «Є» казав: «Ян, який виріс у нас, прийшовши до нашої академії у 12 років, попросив дати йому можливість спробувати свої сили в іншій країні, в іншому чемпіонаті».
Утім, як виявилося нині, Морговський й надалі виступатиме в українській першості. Тепер за «Полісся», яке посідає в першій лізі 9 місце. Хмельничани, нагадаємо, йдуть восьмими.

Водночас у «Поділлі» вже є два нових футболісти. Це 19-річний півзахисник Олег Трубніков з молодіжної команди ковалівського «Колоса», а також 23-річний нападник Руслан Буряк, який в 2021 році став кращим бомбардиром чемпіонату Хмельницької області в складі теофіпольської «Іскри».

І вже сьогодні, 2 лютого, обидва новачки можуть зіграти за «Поділля» в першому контрольному спарингу, який відбудеться в Вінниці проти «Ниви».

Читайте також: «Поділля» та «Агробізнес» планують підготовку за кордоном

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую