ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» підписав контракти ще з чотирма новачками

Спорт 2470
Агробізнес, провівши ряд спарингів на Львівщини, тепер готуватиметься у Туреччині
Агробізнес, провівши ряд спарингів на Львівщини, тепер готуватиметься у Туреччині. Фото: ілюстративне з fcab.com.ua

Із новими футболістами команда з Волочиська вирушила на збори в Туреччину.

Сьогодні, 15 лютого, волочиський «Агробізнес» прибув до Туреччини, де продовжить підготовку до чемпіонату України з футболу в першій лізі, який відновиться в березні. А разом із командою – і четверо нових гравців.

За повідомленням пресслужби ФК «Агробізнес», гравцем команди став 22-річний нападник Дмитро Галадей, який поки не має досвіду виступів у Професіональній футбольній лізі. До цього він грав у чемпіонаті Тернопільської області. Ще один нападник – 24-річний Ренат Мочуляк, вже пограв на професійному рівні за дублерів київського «Динамо», одеський «Чорноморець», чернігівську «Десну» та «Лівий берег» з Києва.

Став гравцем «Агробізнеса» і досвідчений 31-річний захисник Руслан Зубков, який у цьому сезоні виступав за «Краматорськ» та навіть забивав у ворота волочиської команди. Раніше ж він грав за «Титан» (Армянськ), ФК «Одеса», «Реал Фарму» (Одеса), «Зірку» (Кропивницький), «Верес «(Рівне), ФК «Львів», «Кремінь» (Кременчук). Ще одним новачком «Агробізнесу» став 19-річний голкіпер Артем Матус, який до цього грав лише в Дитячо-юнацькій футбольній лізі.

Нагадаємо, ще раніше «Агробізнес» уклав угоди з трьома новими футболістами - 28-річним нападником Олександром Апанчуком із «Діназу», 22-річним півзахисником Сергієм Русьяном із «Чайки» та 25-річним експівзахисником «Кременя» Денисом Бєлоусовим.

Після 20 турів у першій лізі «Агробізнес» із 21 балом посідає 13 місце. Свій перший офіційний матч у 2022 році команда має зіграти в Волочиську 19 березня проти тернопільської «Ниви».

Читайте також: «Поділля» в Туреччині зіграє, як мінімум, з трьома іноземними клубами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую