ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині провели футбольний турнір «З Україною в серці»

Спорт 2109
У селищі Дунаївці провели турнір у двох вікових групах, участь в якому взяли 9 команд
У селищі Дунаївці провели турнір у двох вікових групах, участь в якому взяли 9 команд. Фото: Хмельницької обласної асоціації футбол

Участь у ньому взяли дев’ять дитячо-юнацьких команд.

У селищі Дунаївці пройшли змагання з футболу, участь в яких взяли діти 2009-2010 та 2012-2013 років народження. Дев’ять команд у двох вікових групах змагалися за перемогу в турнірі «З Україною в серці».

У молодшій віковій категорії (гравці 2012-2013 років народження) на майданчику зі штучним покриттям, як повідомили в Хмельницькій обласній асоціації футболу, три команди зіграли між собою в одне коло:

• ДЮСШ-2 (Кам'янець-Подільський) – ДЮСШ (Дунаївці) 2:8
• ДЮСШ (Дунаївці) – «Спортлідер» (смт.Дунаївці) 5:3
• «Спортлідер» ( смт.Дунаївці) - ДЮСШ-2 (Кам'янець-Подільський) 4:1

Отож, перемогу здобула команда ДЮСШ з Дунаївців, «срібло» в «Спортлідера» з селища Дунаївці, а третє місце посіла команда з Кам’янця-Подільського.

У старшій віковій категорії шість команд (з Кам’янця-Подільського, Городка, Макова, міста Дунаївці та одноіменного селища, а також з Міцівців) було поділено на дві групи, в яких команди зіграли між собою в одне коло. Після чого переможці груп визначали чемпіона, а команди що посіли другі сходинки у групі - боролись за «бронзу».

У матчі за «бронзу» ДЮСШ з Городка перемогла «Міць» із Міцівців 2:0. У фіналі ж господарі поля – «Спортлідер» із селища Дунаївці поступився ДЮСШ-2 з Кам’янця-Подільського 2:3. Відтак, володарем «золота» стала кам1янецька команда.

Читайте також: Кубок розіграли, а гроші на підтримку захисників України спрямували (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую