ye-logo.v1.2

Дві хмельницькі легкоатлетки – призерки змагань в Австрії

Спорт 1833
Змагання Golden Roof Challenge проводять на площі австрійського міста Іннсбрук
Змагання Golden Roof Challenge проводять на площі австрійського міста Іннсбрук. Фото: goldenroofchallenge.at

Крім цього, вони змогли покращити свої результати в цьому сезоні.

На площі австрійського міста Іннсбрук пройшли традиційні щорічні змагання «Golden Roof Challenge». Участь у них взяли дві спортсменки з Хмельницького – Марина Бех-Романчук та Марія Горєлова. І обом вдалося стати призерками змагань у секторі стрибків у довжину.

Для Марії Горєлової це був перший турнір в Іннсбруці в кар’єрі. І підопічна хмельницького тренера Вадима Крушинського одразу стала призеркою. Із результатом 6 метрів 38 сантиметрів, який став для неї кращим у нинішньому сезоні, Марія посіла третє місце.

Марина Бех-Романчук в 2020 році вже виступала на «Golden Roof Challenge». Тоді хмельничанка із результатом 6,82 метри стала срібною призеркою змагань. Цього ж разу стрибок у п’ятій спробі на 6 метрів 86 сантиметрів став для Марини не лише кращим для неї в сезоні, а й «золотим». Бех-Романчук, яка як і Горєлова, тренується під керівництвом Вадима Крушинського, виграла змагання.

Нагадаємо, днями Марина Бех-Романчук стала переможницею зі змагань у довжину на етапі «Діамантової ліги» в Римі зі стрибком на 6,85 метри.

Марина Бех-Ромачнук виграла замагання в Австрії

Марина Бех-Ромачнук виграла замагання в Австрії. Фото goldenroofchallenge.at

Читайте також: Хмельничанки вибороли 6 нагород на чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую