ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» завершив перший збір спарингом на Тернопільщині

Спорт 3537
Андрій Беженар продовжує готуватися разом із Епіцентром до нового чемпіонату
Андрій Беженар продовжує готуватися разом із Епіцентром до нового чемпіонату. Фото: з архіву

Дунаєвчани зіграли з «Агроном».

Вчора, 20 липня, у Великих Гаях Тернопільської області дунаєвецький «Епіцентр» провів черговий контрольний поєдинок. Цього разу проти місцевого «Агрона». Команда Олеги Надуди двічі поступалася в рахунку, але двічі змогла відігратися. А відтак матч завершився внічию 2:2.

Голи за «Епіцентр» забили гравці, які перебувають на перегляді. Один із них – Руслан Буряк, який взимку став футболістом хмельницького «Поділля», але через російську агресію, яка почалася 24 лютого, так і не зіграв за нову команду. До цього ж він відомий шанувальникам футболу Хмельниччини своїми виступами зі теофіпольську «Іскру».

«Цей матч став завершальним на першому етапі зборів, - каже директор ФК «Епіцентр» Володимир Ігнатьєв. – У Великих Гаях наші хлопці мали ще як мінімум три нагоди забити, але гравці не реалізували свої виходи віч-на-віч. Але зараз результат не головне. Ми переглядаємо футболістів, які б могли посилити нашу гру. Думаю, днями підпишемо з деякими гравцями контракти. Хлопці працюють під великими навантаженням. Невдовзі дамо їм пару днів на відпочинок, а вже з 25 липня розпочнемо другий збір».

Попереду на «Епіцентр» очікують нові контрольні матчі. Вже є домовленості зіграти 31 липня в Чернівцях проти «Буковини», 3 серпня – з вінницькою «Нивою», а 5 серпня – з івано-франківським «Прикарпаттям».

Нагадаємо, дунаєвецький «Епіцентр» в новому сезоні чемпіонату України гратиме в першій лізі. 18 липня команда провела свій перший контрольний матч, в якому поступилася «Колосу» з Полонного з рахунком 2:1.

Читайте також: У Хмельницькому провели благодійний футбольний матч, на якому збирали гроші для ЗСУ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую