ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» завершив другий тренувальний збір

Спорт 3086
Олексаедр Жмуйда (у синьо-червоній формі) продовжує виступати за Епіцентр
Олексаедр Жмуйда (у синьо-червоній формі) продовжує виступати за Епіцентр. Фото: з архіву

Кам’янецька команда продовжує готуватися до нового чемпіонату.

Футбольний клуб «Епіцентр», який нещодавно змінив свою реєстрацію з Дунаївців на Кам’янець-Подільський, завершив свій другий етап підготовки до чемпіонату України в першій лізі. Команда провела чергові два спаринги, в яких виграла в вінницької «Ниви» 2:1 та зіграла внічию з івано-франківським «Прикарпаттям» 2:2.

«Після цих матчів відпустили хлопців додому на декілька днів, а вже 9 серпня розпочинаємо третій збір», - розповів журналісту сайту «Є» Володимир Ігнатьєв, директор ФК «Епіцентр».

Перед кількаденною відпустки кам’янчани в Чернівцях зіграли 2:2 з «Прикарпаттям». «Гра була рівною, хоча моментами були сильнішими то одна команда, то інша. Але ми першими пропустили, по суті, через помилку молодого захисника, якого переглядаємо. Та згодом, після навісу Андрія Беженара зі стандарту, Руслан Буряк зрівняв рахунок. Потім знову провал ще одного захисника, якого ми переглядаємо, і, як наслідок, «Прикарпаття» забило вдруге. Та за хвилин 10-15 до завершення матчу хлопці змогли відігратися. Беженар вивів віч на віч хлопчину, якого ми переглядаємо, і він забив», - каже Володимир Петрович.

До речі, бразильський легіонер «Епіцентру» Барбоса да Сілва проти «Прикарпаття» не грав. Бо, як кажу Володимир Ігнатьєв: «Барбоса вернувся в Україну, потренувався, зіграв у Вінниці. Та в нього виникли проблеми з документами, тому він повернувся в Польщу. Але зараз бразилець вертається назад. Тому на третіх зборах він буде з командою».

У найближчих планах «Епіцентра» - зіграти щонайменше два контрольних матчі. Один проти теофіпольської «Іскри», інший проти львівського «Руху». Щодо нових футболістів, то якраз під час третіх зборів у команді планують заключити угоди з новачками, після чого й оголосять їхні прізвища.

Зауважимо, що й досі неводомо коли розпочнеться новий чемпіонат. Але це має статися наприкінці серпня або на початку вересня. Нагадаємо також, що минулого сезону в першій лізі грали інші представники Хмельниччини – хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес». Але новий чемпіонат вони пропускатимуть. Відповідні заяви клуби вже озвучили, про що сайт «Є» повідомляв. А «Епіцентр» виступав у групі «А» другої ліги, в якій на зимову перерву пішов на 5 місці. Але через вторгнення росії 24 лютого 2022 року чемпіонат України команди так і не дограли.

Читайте також: Збірні Вінничини та Хмельниччини визначили переможця в серії пенальті (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую