ye-logo.v1.2

У Красилові відбувся Відкритий Кубок з плавання

Спорт 2134
Кубок міста з плавання провели вперше
Кубок міста з плавання провели вперше. Фото: надане організаторами

У змаганнях взяли участь понад пів сотні юних плавців.

Вчора, 10 вересня, у Красилові вперше відбувся Відкритий Кубок з плавання серед дітей. Змагання приурочили Дню міста. Зокрема, його 578-ій річниці. До участі запрошували усіх охочих. У результаті долучилися 54 дитини.

Юні плавці на швидкість долали вільним стилем 50-метрову відстань. Кожен змагався у своїй категорії: 6-8 років, 9-11 років, 12-14 років (категорії окремо хлопці та дівчата) та спеціальна група дітей.

Як розповідає одна з організаторок Лариса Васильчук, відтепер змагання у місті стануть щорічними.

«Минулого року у листопаді у нас відкрився басейн. Це надбання громади, ми його дуже чекали. Він новий, сучасний, зручний. У цьому році ми вирішили започаткувати Відкритий Кубок Красилова. Зібралася група однодумців, залучили спонсорів. Підготували положення, затвердили його міським головою, - говорить вона. – Вчора діти отримали масу задоволення. Вони приходили з батьками, бабусями та дідусями. Вдалося зробити маленьке свято серед тривожних буднів. Ми дуже хвилювалися, щоб не було повітряної тривоги. На щастя, все відбулося мирно, спокійно. Сподіваємося, що маючи такий реабілітаційний центр, ми зможемо підготувати справжніх чемпіонів. І на майбутніх олімпійських іграх виступатиме наш красилівчанин».

У кожній віковій категорії були свої переможці.

Участь у змаганнях була безкоштовною, а переможців у кожній з категорій нагороджували медалями, сертифікатами на безкоштовні відвідування басейну та фінансовою винагородою (2 тисячі гривень - за перше місце, півтори - за друге, одну тисячу - за третє місце). Крім того, всім учасникам Кубка вручали подарунки від волонтерів: м’ячі, спортивні кофти, шкарпетки, подяки, смаколики.

Головний переможець змагань - Владислав Лисий. Він подолав відстань за 0.36 хвилини і став володарем Кубка міста.

«Кубок у нас один, ми назвали його «Кубок Красилова». Він перебуватиме в приміщенні спортивно-реабілітаційного центру. Призер з ним сфотографувався і протягом року є його віртуальним власником. А наступного року він має передати його новому переможцю», - пояснює Лариса Васильчук.

Читайте також: Марина Бех-Романчук стала срібною призеркою «Діамантової ліги»

Наступного року Кубок міста проведуть знову.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую