ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» зазнав мінімальної поразки в Івано-Франківську

Спорт 1875
Максим Гірний, форвард Епіцентру, який в чемпіонаті забив 4 голи, вже другий матч поспіль йде з поля без забитих м
Максим Гірний, форвард Епіцентру, який в чемпіонаті забив 4 голи, вже другий матч поспіль йде з поля без забитих м'ячів. Фото: з архіву

Команда з Хмельниччини другий матч поспіль не може виграти.

 Сьогодні, 8 жовтня, кам’янець-подільський «Епіцентр» провів свій сьомий поєдинок у чемпіонаті України з футболу в першій лізі групі «А». В Івано-Франківську подоляни, в разі перемоги над «Прикарпаттям», могли піднятися на другу сходинку в турнірній таблиці. Утім, «Епіцентр» вперше в сезоні програв на виїзді, поступившись з рахунком 1:0, та залишився на третьому місці з 13 очками.

Хоча першими рахунок у грі мали відкривати саме футболісти «Епіцентру». Вже на третій хвилині матчу Євген Шевченко з декількох метрів пробивав головою по воротах суперника, але «Прикарпаття» від голу врятував голкіпер.

А ось прикарпатці свій шанс не відпустили. На п’ятій хвилині вихованець хмельницького «Поділля» Володимир Рудюк, який виступає за «Прикарпаття», увірвався у штрафний майданчик «Епіцентру» та в боротьбі з Олександром Жмуйдою опинився на газоні. Арбітр призначив пенальті, який на шостій хвилині реалізував Василь Цюцюра.

Кам’янчани могли відігратися на 19 хвилини, але удар Степана Григоращука прийняла на себе стійка воріт господарів.

Мали подоляни шанс забити і в другому таймі. Але на 64 хвилині, після удару Романа Стеня зі штрафного, івано-франківців врятував голкіпер. Відзначимо й те, що «Прикарпаття» також мало моменти, щоб збільшити свою перевагу. Утім, команду підвела реалізація.

Тож «Прикарпаття» перемогло 1:0. А «Епіцентр», який в минулому турі зіграв внічию 1:1 із тернопільською «Нивою», вже другий матч поспіль не може перемогти.

Свій наступний матч команда з Хмельниччини проведе 15 жовтня в Дунаївцях, де прийматиме чернівецьку «Буковину». Цей поєдинок відкриє друге коло змагань. У першому – в Чернівцях, «Епіцентр» здолав «Буковину» з рахунком 2:1.

Читайте також: У першості області з футболу змінився лідер

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую