ye-logo.v1.2

Юні хмельничани вибороли нагороди на танцювальному фестивалі у Молдові

Спорт 3126
Хмельницький колектив "Успіх" здобув нові  нагороди
Хмельницький колектив "Успіх" здобув нові нагороди. Фото: надані керівником колективу

Команда бальників виборола низку нагород.

Протягом минулих вихідних у місті Кишинів у Молдові тривав міжнародний фестиваль з бальних танців «Golden Step». Серед переможців змагань опинилися юні танцюристи з Хмельницького. Зокрема, вихованці народного аматорського ансамблю бального танцю «Успіх» Хмельницького міського будинку культури вибороли кубки чемпіонів та призерів фестивалю.

Як розповів керівник колективу Юрій Горобець, змагання проходили у різних вікових категоріях у латиноамериканській та європейській програмі. У результаті вихованці «Успіху», а саме: Пастернак Єва, Бабій Єва, Рикун Єва, Мельник Софія, Тихонова Вероніка здобули золото фестивалю. Мельничук Дана, Сидорук Влада завоювали срібло. Артем Маслянко і Бабій Єва у парі вибороли бронзу. Осадчук Єва стала фіналісткою, а Вихорь Ангеліна – півфіналісткою.

«Наші чемпіони показали у танці власний характер, чим підкорили поважне міжнародне журі. Ми пишаємося нашими вихованцями і продовжуємо працювати далі, щоб український прапор та гімн щоразу звучали на церемонії нагородження», - зазначив Юрій Горобець.

Читайте також: Гімнасти з Хмельниччини здобули перемогу на чемпіонаті України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую