ye-logo.v1.2

До перемоги «Динамо» не вистачило… трьох голів

Спорт 4484
Андрію Лемішевському (у синьому) було важко стримувати натиск черкащан
Андрію Лемішевському (у синьому) було важко стримувати натиск черкащан. Фото: автора

Хмельничани в рідних стінах зазнали поразки від черкаського «Славутича» з рахунком 0:2

Склади команд:
«Динамо»: Рябой, Пєвнєв, Лемішевський, Місюра (Запорожець, 86), Мельник, Тіщенко, Репа (Каррільо, 69), Данченко (Бортнік, 63), Дяченко (Булкін, 84), Донгаузер (Курдас, 79), Шевчук.
«Славутич»: Крупниченко, Лисоконь (Котов, 70), Тарасенко, Листопад, Фаворов, Лобов, Шуляк (Лукашев, 72), Гуд, Таран, Сергійчук, Сірий (Кошелюк, 76).

Голи: Сірий, 52, Гуд, 74.
На 28 хвилині Гуд не реалізував пенальті (парирував Рябой).

У матчі 4 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги хмельницьке «Динамо» не проявило ані майстерності, ані характеру. Хоча початок гри проти черкаського «Славутича» був багатообіцяючим. Господарі поля більше володіли ініціативою, загострювали гру біля воріт суперника тощо. Але на 28 хвилині матчу черкащанам вдалася стрімка атака, зупинити яку зміг Донгаузер… з порушенням правил. Пенальті! Одинадцятиметровий удар виконав капітан «Славутича» Євген Гуд, який пробив у лівий від себе кут. Туди ж стрибнув і голкіпер Андрій Рябой, який і врятував команду від голу. «Гуд, Андрію, гуд», - жартували фани, які сподівалися, що цей момент стане переломним у матчі. «Динамо» ж, отримавши моральну перевагу над суперником, не змогло втілити її у забиті голі. Та, власне, і моментів не було. Команду наче підмінили…

А вже у другому таймі «Славутич» на 52 хвилині провів стрімку контратаку, яка завершилася прострілом у штрафний майданчик господарів. Андрій Сірий, який опинився сам перед воротами головою переправив м’яча в сітку воріт «Динамо» та відкрив рахунок у грі. Через чотири хвилини Олег Данченко був близьким до відновлення «статусу-кво» в матчі, але «смугастий», після його удару з кута штрафної, влучив у поперечину. А на 70 хвилині Денис Дяченко примудрився з шести метрів не влучити у порожній ближній для нього кут. Через чотири хвилини гості покарали «динамівців» за це. За незабитий пенальті реабілітувався капітан «Славутича» Євген Гуд. До завершення матчу залишалося ще багато часу, але хмельничани діяли мляво. Команда навіть не спромоглася на штурм воріт черкащан на останніх хвилин. Крім цього, саме «Славутич» на компенсованими арбітром 4 хвилинах другого тайму провели більшу частину часу на половині поля господарів та могли збільшити свою перевагу в рахунку двічі – забракло влучності. А тому й не дивно, що футболісти «Динамо» залишали поле під скандування: «Ганьба».

Наступний матч хмельничани проведуть 21 серпня в Сумах.

Ну, а як проходив матч «Динамо»-«Славутич», дивіться у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую