ye-logo.v1.2

Хмельничанка Аліна Марущак виступила на чемпіонаті світу з важкої атлетики

Спорт 2662
У першій вправі Аліна Марущак здобула малу срібну нагороду
У першій вправі Аліна Марущак здобула малу срібну нагороду. Фото: зі сайту Хмельницької міської ради

У підсумку за двома вправами вона опинилася на шостій сходинці.

Нещодавно у Колумбії завершився Чемпіонат світу з важкої атлетики. У збірній Україні було п’ятеро спортсменок. Серед них — хмельничанка Аліна Марущак, яка змогла показати гідний результат.

За інформацією пресслужби Хмельницької міськради, у ваговій категорії 81 кілограм виступали дві титуловані українки. У першій вправі, вику, перемогу з результатом 122 кілограми виборола Ірина Деха з Харківщини. А хмельничанка Аліна Марущак виборола малу срібну нагороду. Вона підняла у ривку 119 кілограмів.

До речі, обоє спортсменок перевершили попередній рекорд України (117 кілограмів), який 15 вересня встановила Аліна Марущак на Чемпіонаті України у Хмельницькому.

Розподіл нагород у сумі вирішився після другої вправи, поштовху. Під час його виконання спортсменки мали по три підходи. Аліна Марущак підняла 137 кілограмів і посіла сьоме місце.

«У підсумку за двома вправами хмельничанка опинилася на шостій позиції змагань (256 кілограмів). Підготував спортсменку заслужений тренер України Володимир Болгарин», — зазначили у пресслужбі міської ради.

Читайте також: Гандбол. Хмельничани здобули чергові перемоги в Вінниці

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую