ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» підготовку до чемпіонату проведе в Україні

Спорт 1670
Руслан Буряк разом із партнерами по команді готується до весняної частини чемпіонату в Києві
Руслан Буряк разом із партнерами по команді готується до весняної частини чемпіонату в Києві. Фото: з архіву

Попереду на кам’янчан очікують контрольні матчі.

Кам’янець-Подільський футбольний клуб «Епіцентр» проводить перший етап підготовки до другої частини чемпіонату України в першій лізі. Наразі подоляни тренують в Києві, де найближчим часом проведуть перші товариські матчі.

За повідомленням пресслужби ФК «Епіцентр», вже 12 лютого кам’янчани в столиці зіграють з одним із лідерів чемпіонату Київської області – ФК «Штурм», в складі якого виступають чимало колишній професійних футболістів. Зокрема, і ексгравці волочиського «Агробізнеса» Ігор Сікорський та Євген Чепурненко. На 16 лютого в команди Сергія Нагорняка запланований контрольний матч проти лідера другої ліги «Ниви» з Бузової Київської області. Ймовірно, що «Епіцентр» зіграє ще одну гру 19 лютого – ось тільки з суперником ще не визначилися.

Зауважимо, що ФК «Епіцентр» планував три етапи підготовки до чемпіонату, який відновиться 8 квітня. Один із яких – у Туреччині. Утім, за словами головного тренера команди Сергія Нагорняка, у його команди немає дозволи на виїзд за кордон, а тому «Епіцентр» готуватиметься в Україні. Два збори в Києві, треті – ймовірно, на Закарпатті.

Нагадаємо, «Епіцентр» восени 2022 року виступав у першоліговій групі «А» та здобув право навесні 2023 року грати в «Чемпіонській групі». Кам’янчани розпочнуть змагання з 8 очками (вони ділять 3-4 місце з «ЛНЗ» серед 8 команд групи). А перший матч мають провести 8 квітня в Кам’янці-Подільському проти київської «Оболоні», в якої 16 очок, як і в житомирського «Полісся».

Читайте також: «Епіцентр» поки без новачків та без трьох футболістів, з якими припинили співпрацю

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую