ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» поступилося, «Збруч» над «Темпом» поглумився

Спорт 3513
У минулому турі шепетівський «Темп» програв в Хмельницькому з рахунком 3:1. Цього разу «Темп» поступився волочиському «Збручу» - 5:1.
У минулому турі шепетівський «Темп» програв в Хмельницькому з рахунком 3:1. Цього разу «Темп» поступився волочиському «Збручу» - 5:1.. Фото: з архіву редакції

У чемпіонаті Хмельниччини з футболу відбулися матчі 13 туру

І центральний поєдинок туру відбувся в Полонному, де місцевий клуб, який посідав третє місце в турнірній таблиці, приймав другу команду першості, минулорічного чемпіона – хмельницьке «Поділля». Хмельничанам, щоб втриматися на другому місці, необхідно було не програти. Крім цього, футболісти «Поділля» мали б реваншуватися за поразку в першому колі з рахунком 3:2. Але команда з Хмельницького не змогла досягнути бажаного. ФК «Полонне» переміг з рахунком 4:0. Завдяки цій перемозі, полончани набрали, як і «Поділля», 19 очок та вийшли на «срібну» позицію в турнірній таблиці. Крім цього, у «Полонного» ще є гра в запасі. «Поділля» ж підпустило до себе ще й ФК «Славута», який вдома з рахунком 3:1 переміг ізяславську «Горинь-Бартнік». Славутчани, в яких на одну зіграну гру менше, ніж в хмельничан, відстають від «Поділля» на два очки. А ось лідер першості – волочиський «Збруч» впевнено здолав шепетівський «Темп» з рахунком 5:1. У Старій Синяві «Енергетик-Іква» поступився ФК «Красилову» з рахунком 2:1 та опинився на останній сходинці в турнірній таблиці. Красилівчани ж вже передостанні.

Матчі 14 туру заплановані на 17 вересня. ФК «Полонне» цього дня відпочиватиме, оскільки їх суперник – «Збруч», гратиме у першості аматорів. «Красилів» вдома зіграє зі «Славутою», «Енергетик-Іква» - з «Темпом». А хмельницьке «Поділля» на полі дитячо-юнацької спортшколи №1 прийматиме «Горинь-Бартнік» з Ізяслава.

Коментарі:

Адміністратор 13.09.2011 17:38

такі дані нам надали в обласній Федерації футболу

Андрій 13.09.2011 17:24

Збруч переміг 7:1, а не 5:1 ( 5:1 було після першого тайму)!!!!!!!!!!  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую