ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» втратило очки в рідних стінах

Спорт 3665

Хмельничани зіграли черговий матч першості області проти ізяславської «Горині-Бартнік»

У поєдинку проти ізяславчан команді з обласного центру необхідно було перемагати, аби закріпити свої шанси на нагороди в нинішньому чемпіонаті. І, здавалося, що «Поділля» досягне поставленої мети.

Вже на сьомій хвилині поєдинку хмельничани подали кутовий, м’яч полетів на дальню стійку, де на нього вже очікував Роман Шевчук. Захисник «Поділля», який перебував майже на лінії штрафного майданчика гостей, не вагаючись, одразу ж пробив по воротах суперника, і «смугастий» опинився у сітці. Але ж гравці «Горині-Бартніка» не здалися. І вже через сім хвилин зрівняли рахунок. Крім цього, мали нагоди вийти вперед, але реалізувати свої моменти їм забракло точності.

Після перерви футболісти «Поділля» на 15-хвилині знову вийшли вперед у рахунку. Цього разу дальнім і влучним пострілом відзначився Микола Підкамінський. Але гості вкотре відігралися! Через три хвилини. За той час, що залишався до завершення матчу, забити могли як господарі поля, так і футболісти з Ізяслава. Однак матч так і завершився бойовою нічією. Мабуть, закономірною.

Фото репортаж з матчу можна переглянути у фотогалереї «Хмельницької народної газети «Є». Пропонуємо й відео з матчу:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую