ye-logo.v1.2

Футбол. Першість області. «Збруч» - чемпіон!

Спорт 2878
Фото: Пресслужба ХОССЦ

Волочиська команда достроково стала переможцем чемпіонату Хмельниччини з футболу

Хоча те, що «Збруч» здобуде чемпіонський титул, фактично, було зрозумілим ще до матчів 15 туру. Адже для того, щоб втратити золоті нагороди, волочисцям потрібно було програти всі матчі, що в них залишилися, а ФК «Полонному» - здобути лише перемоги. Це було майже на межі фантастики.

Полончани перед 15 туром зіграли пропущений матч у Красилові та поступилися з рахунком 3:0, позбавивши себе теоретичних шансів на «золото». А вже 24 вересня ФК «Полонне» «відчепило» конкурента за срібні нагороди першості області, обігравши ФК «Славуту» з рахунком 1:0. Ще один претендент на «срібло» - хмельницьке «Поділля» вдома розтрощило «Красилів» з рахунком 4:1. Відзначимо, що трьома голами у воротах красилівчан відзначився Федір Семенюк. А ось «Збруч» хоч і не виграв у Старій Синяві в «Енергетика-Ікви», «уклавши мирову» з рахунком 0:0, все одно потішив своїх прихильників, адже оформив чемпіонство. Ну, а шепетівський «Темп» вдома переграв з рахунком 2:0 ізяславську «Горинь-Бартнік».

Доля золотих нагород вже вирішена. А ось срібних та бронзових – ні! Хто фінішує другим, а хто третім, стане відомо першого жовтня, коли відбудуться матчі заключного туру. На нагороди претендують лише два клуби – «Поділля» та ФК «Полонне», в якого на одне очко менше. Але шансів на «срібло» більше у полончан, адже вони гратимуть у Старій Синяві, а ось «Поділля»… в Волочиську проти чемпіона.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую