ye-logo.v1.2

Гра забудеться, а результат…

Спорт 3009
Олексій Колесников (з м’ячем), який у товариських матчах декілька разів засмучував суперників, у Львові пішов з поля без забитого голу.
Олексій Колесников (з м’ячем), який у товариських матчах декілька разів засмучував суперників, у Львові пішов з поля без забитого голу.. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» дебютував у першості України серед команд першої ліги

І хоч хмельничани не заслуговували на поразку, але ж результат на табло. А рахунок у першому матчі «Спортлідера+», який зіграв у Львові проти «Львівхолода» не на користь гостей – 1:0. Безумовно, поразка з мінімальним рахунком свідчить лише про одне – у Львові був справжній бій.

Вже з самого початку матчу в складі «Спортлідера+» дебютували одразу ж декілька футзалістів. Перш за все відзначимо голкіпера Миколу Хомина, який має досвід виступів за першолігові львівські клуби. Микола в матчі проти «Львівхолода» не раз рятував свою нову команду, але і він був безсилим на 28 хвилині, коли Ярослав Писько забив єдиний гол у матчі. До цього ж у воротах господарів могли відзначитися й хмельничани. Зокрема, новачки клубу Олексій Колесников, Вадим Стасюк, Армен Беркумян та Вадим Рефель. Але голкіпер львів’ян творив справжні дива у воротах. Здавалося, що м’яч сам до нього липне. Особливо на 29 хвилині, коли хмельничани кинулися відіграватися. Віталій Атаманюк сильно пробив по воротах суперника, а «смугастий» полетів повз ворота. Однак вийти за межі поля йому завадив Дмитро Михайленко, який, перебуваючи у двох метрах від воріт «Львівхолоду», підставив ногу, і м’яч полетів у ворота, але… влучив у руку голкіперу команди, яка в минулій першості у першій лізі посіла четверте місце.

Відзначимо й те, що подивитися на дебют «Спортлідера+» завітав екс-головний тренер хмельницького «Поділля» Богдан Блавацький. «Я ще до початку гри говорив, що переможе той, хто першим заб’є, - після гри сказав кореспонденту «Є Поділля» Богдан Ігорович. – Так воно і сталося. Але в Хмельницькому створили доволі боєздатну команду, з чим я всіх і вітаю. Можливо, результат дещо незакономірний, але «Львівхолод» - сильний суперник, який не перший рік грає на такому рівні».

Те, що «Львівхолод» має в своєму складі досвідченіших футзалістів підтвердили останні хвилини поєдинку. Господарі майданчика не давали гостям «зайвого повітря» для розбігу, а тому блокували чимало ударів на підступах до власних воріт. Зрівняти рахунок у матчі не вдалося навіть після заміни голкіпера на додаткового польового гравця. Рахунок 1:0 засмутив хмельничан, а господарі, після фінальної сирени раділи так, наче стали чемпіонами.

Перший млинець для хмельничан виявився гливким. Але виправити ситуацію «Спортлідер+» спробує 29 жовтня. Саме цього дня команда проведе свій перший домашній матч проти одного з лідерів минулорічної першості МФК «Одеси». Одесити ж у першому турі грали проти житомирського «Візажу», з яким розійшлися миром із рахунком 1:1. А тому їдуть до Хмельницького за перемогою. «Вікторія» потрібна й хмельничанам. Отже, матч, який відбудеться у спорткомплексі Хмельницького національного університету о 15.00 обіцяє стати доволі цікавим.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую