ye-logo.v1.2

Футзал: Ах, «Одеса»…

Спорт 3646
Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» звів свій перший домашній матч у першій лізі у нічию з рахунком 2:2

Нарешті першість України з міні-футболу серед команд першої ліги завітала й до Хмельницького. Єдиний представник області – «Спортлідер+», який в першому турі у Львові поступився «Львівхолоду» з рахунком 1:0, приймав МФК «Одесу», яку очолює колишній тренер збірної України з футзалу Валерій Водян. Цей матч викликав справжній ажіотаж – подивитися на поєдинок хмельничан проти одеситів зібралося 700 глядачів.

Господарі майданчику з перших хвилин поєдинку «полетіли» вперед і вже на другій хвилині матчу Микола Сохорук вийшов віч-на-віч із голкіпером «Одеси», але відкрити рахунок не вдалося. Гості відповіли небезпечним ударом Максима Швидкого – «Спортлідер+» врятував голкіпер Микола Хомин. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, хоча відчувалося, що хмельничанам заважає грати відповідальність за результат. Як зізнався після гри наставник нашого клубу Іван Стасюк, команда була налаштована виключно на перемогу, хоча всі розуміли, що переграти МФК «Одесу» буде важко. А тому гол Олексія Моторного на 14 хвилині матчу в ворота господарів приголомшив як футзалістів «Спортлідера+», так і вболівальників. Прийти до тями хмельничани так і не змогли, а тому на перерву пішли за рахунку 0:1.

А ось у другій половині гри «Спортлідер+» наче підмінили. У хорошому сенсі. Команда з перших секунд тайму пішла вперед. І на 26 хвилині поєдинку домоглася свого. Артур Нємий, отримавши м’яч в дев’яти метрах від чужих воріт, потужно пробив та зрівняв рахунок на табло. Гості спробували вдруге забити Хомину, натомість отримали гол у власні ворота. Швидка контратака «Спортлідеру+» на 29 хвилині призвела до того, що Олексій Колесников вийшов віч-на-віч із голкіпером «Одеси» та віддав пас на Вадима Рефеля, який й вивів хмельничан вперед у рахунку. До завершення матчу залишалося 11 хвилин і господарі поля почали хвилюватися, через що частенько помилялися у простих ситуаціях. Тягар за результат зіграв злий жарт – на 32 хвилині матчу захисники «Спортлідера+» прогавили Сергія Таранчука, який забіг у штрафний майдачник господарів, отримав м’яч і відправив його у сітку воріт Павла Хомина. Рахунок став 2:2 і матч перетворився на гру нервів. Обидві команди намагалися вирвати перемогу, але жодній так і не вдалося здобути три очки. Нічия. Фоторепортаж з матчу можна переглянути у розділі «Фото-Відео».

Наступний поєдинок хмельничани проведуть 5 листопада у Чернівцях, де зустрінуться з лідером першої ліги «Меркурієм». Нагадаємо, що у міжсезоння товарисбкий матч між «Спортлідером+» та «Меркурієм» завершився перемогою чернівчан з рахунком 6:2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую